July 27, 2010

Hey!

Hey everyone!
Actually tak tau nak hey kat sape, 
so tulis jelaa hey kat dalam belog ni.
Hurmm.
Bosan.
Got nothing to do.
Eyh, tipu.
I have something to do,
but its on hold cos still tak jumpa kotak yang sesuai nak letak benda alah tuh.
I'v been thinking hard kat mana nak letak my private stuffs because it will be so nice if mama didn't even have a glance on it.
Tapi memandangkan afi takde kat rumah waktu dorang semua pindahkan barang to our so called new home,
agak susah ntuk merealisasikan citacita afi tu.

Aha.
Syafiqah is in exam mode.
I'd never seen a standard two student 
duduk mengadap buku the day before exam.
my little sister looks so adorable in her pyjama, 
reading her English textbook.
Bila afi tangkap gambar dia and cakap nak post kat belog gamba tuh,
she said " Eh kakak, janganla. Adik xpakai tudung"
I was like, "huh?? Since when she cares about tudung so much?" 
and that makes her more adorable.

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥