July 08, 2010

Nota hari ini.

ape nak jadi ngan biological clock afi ni???
aisshhh.
malam takleh tido sampai pukul 10 pagi baru lelap
then siang tido tak hengat dunia.
mimpi best best lak tu.
makin best tarik comforter and sambung tido lagi.

to kill the time waktu takleh tido smalam,
afi tengok 2 movies 
Alice in Wonderland and Ip Man 2.
so *insertnamehere* amacam?
orang tak masuk panggung every weekend 
sambil kunyah popcorn pon boleh tengok cite bestbest.
yeah I admit agak telambat tengok cite yang famousfamous,
tak up to date gituu tapi siyes
lagi masyuk tengok movie dalam bilik sambil 
tutup lampu and kunyah kismis sunmaid.
terbaik.
eh nanti, *insertnamehere* sila jangan cuba aksi ini dirumah ye?
jatuh maruah kamu nanti.

well for me,
Alice in Wonderland tu best la jugak. 
tapi cite tuh sangat sesuai ntuk syafiqah 
and siyesly sangat tak sesuai ntuk babah.tett.
afi dapat imagine pe babah cakap kalau dia dapat tau afi tengok cite tuh,
"Apela tengok cite macam tu, tak berkembang otak, neuron tak..bla..bla..bla"
macam iklan susu tepung Enfagrow pon ade.hihik
rindu uuh nak dengar komen skema babah.
iskkkk. da 3 minggu tak jumpa babah.
rinduuuuu.
aaah and yeah cite Ip Man sangat best!
terus rasa teringin nak belajar kungfu bila tengok cite tuh.
Yip Man sangat cool okay!
soo my type.
tak banyak cakap tapi ilmu tinggi.
siyesly afi akan sangat cepat melt bila tengok lelaki tau martial art.
lagilagi taekwando.
ok afi get back to urself.
sila jangan jadi macam himawari.
baby kecik gatal gedik 
I promise to myself bila afi da de anak,
sinchan DIHARAMKAN dirumah okay.
DIHARAMKAN.

Cyber pepagi sangat sejuk.
best amat~
after solat subuh tengok cite I'm Sorry I love You 
dengan sliding door terbukak,
dengar bunyi kereta lumbalumba and nampak lampu kelipkelip
sambil minum milo and then selakselak notes.
haha sangat produktif cara I study.
tetibe terasa diri ini sangat tua.
agaknya macam nilaa perasaan orang yang bangun pagipagi nak pegi keje ek?

Hmm ape lagi yang nak dimerepekkan ek?
aaah.
tadi after boring tengok notes,
kitorang (wawa, chea, rehan and saya) tengok cite Niang Rapik.
eh betulke eja macam tu? 
jeritjerit sakit anak tekak uuh.
tachycardia heart attack semua ah pakej lengkap.
siyes release tension. tapi lepas tengok cite tuh kena hibernate kejap 
sebab dada ni rasa cam nak pecah.
haishshh. Tulaa gedik sangat nak tengok cite tu, padan muka kau.

hmm.
semalam afi ada terbaca satu blog written by senior blogger
dia komplen pasal blogger zaman sekarang,
well what he meant was blogger generasi kini
suka tulis 'diari' kat blog.
and all the entries agak tak berkualiti.
expect people to read about their life.
well actually for some people, 
writing might be the best way to unwind their stress mind.
(taip sambil jari telunjuk point kat diri sendiri)
tak salahkan kalau tulis apeape yang jadi kat hidup afi kat belog ni?
ah apeape jelaa.
everyone has their own opinion.
and every single person has the right to point out.

notakaki;
 UPSR and PMR dimansuhkan?
macam bodoh je.
mesia mesia mesia..








No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥