July 26, 2010

saya rindu 3 adik.

Dah masuk hari baru.
Iskk.
Means baki cuti makin kurang.
Aaaaaa. Tetiba saya rasa tension.

Tadi siang, afi belajar caracara parking kereta.
Sangat nervous. Siap terlanggar tiang waktu first time buat benda alah tuh.
Sumpah takut yang amat. 
Dahla cushion kereta tu penyek, makin 'penyek' la saya kat dalam tuh.
Tak cukup tinggi, tak cukup 'nampak'. aaa, tension.
Cikgu cakap "Hari Rabu sila bawak bantal kecik support badan kamu"..iskkk
Terima kasih cikgu diatas peringatan itu.

Then balik rumah tengok channel KBS, 
Kim Tekgu versi remaja sangat cool ok! haih.
After tengok Kim Tekgu, kembali bosan. 
Tengok jam, kira jarum saat, jerit bitau mama 
MA JOM AMIK SYAFIQAH!

Petangnya, mama keluar. Tinggal la afi ngan syafiqah bedua je kat rumah.
Syafiqah pandang afi, afi pandang syafiqah.
Sangat bosan okay! Nak berebut channel pon takde mood. 
That is soo not me.
Iskk. Oh adikadik, kakak rindu korang! BALIKLAAAAA.aaaaa.

Mama balik dengan sinar harapan yang baru. (skema seyh ayat ai)
Terus hilang segala demam selsema sakit kepala.
Cousins kitorang yang happening datang melepak kat rumah cos ummi ngan baba Z pegi rumah tok ma.
Wahaha. Happy uhh.
Tetibe je ada urge nak berebut channel ngan syafiqah, 
rebutrebut remote,
and the bestest part was to have girls' talk with the cousins.
hilang segala kebosanan keboringan dan yang sewaktu dengannya.

Now, here I am, berdua dengan syafiqah kat bilik,
afi pandang dia, dia pandang afi balik.
Then dia tanya, "Kakak, kenapa heart tu jantung bukan hati?"
............................ 
Korang tau?
disebabkan takde jawapan yang menarik, afi tanya dia balik
"Adik,kenapa cuti CUCMS tak sama ngan cuti skolah?"
jawapan syafiqah: "Sebab CUCMS tu college bukan sekolah. Sebab umur kakak 20 bukan 12.."
OUCH!! (=.=")

2 comments:

♥..Drop it..♥