December 13, 2010

+_+

Gatai pi tengok berita pasal penunggang motor kena gilis hambek kau takleh tutup mata, asik terbayang je. Isk.

Ohye, tadi pegi usrah kat rumah Prof Latif & isteri cute beliau, Dr Norhin. Macam biasa perasaan lepas balik usrah macam berbungabunga. Wekekeke. 
Rabbit 3


Meehun Dr sedap. Rindu meehun mama. Sphagetti juga. Isk3.
Rabbit 3


Harini kitorang dengar lecture free pasal Syiah and Sunni. Dah agak faham apa yang berlaku kat dunia sekarang. Isk. Sila jangan contohi saya. Gossip hot dunia yang dah berkurun lama baru skarang care nak amek tau. Huu. 
Rabbit 3


Pesanan Dr harini

"carilah teman hidup yang ada asas agama yang kuat, dan kalau boleh yang join usrah. Biar usrah dalam keluarga berterusan, tak terputus macam tu je"

Hmm. 

Rabbit 3




Ok tu je, assalamualaikum

4 comments:

  1. rindu dekat website karngeri.blogspot.. sekarang dah takde.. mana hilang ntah.. hish

    ReplyDelete
  2. sila baca http://ondscene.my/ plak. gempak habis..

    ReplyDelete
  3. tak best afi.. tak real sgt.. darah sket je.. tissue hancur sket2 je dia tunjuk.. and. video ada cencored.. dah tgk dah dulu.. tapi hati lagi terpikat dekat karingeri.. memang best.. harap ada lagi org buat blog gaya camtu.. memang thrill..

    ReplyDelete
  4. eee tengok ondscene tu pon ssh nk lelap kalau pekena karingeri agaknya sminggu saya mengidap insomnia. haha. dah selongkar entry2 kat ondscene? cuba tgk satu post yg polis kutip organ n usus klau xsilap kat jalanraya tu. euw. geli amat!

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥