December 03, 2010

Spongy and Candy ^^

Tujuan asal on laptop adalah untuk baca sirah for usrah but then I ended up watching Phineas and Ferb! Issk.

Phineas and Ferb is the 2nd cartoon show yang saya suka. The first of course la Spongebob Squarepants! Sape tak suka spongebob memang tak comel ah. Ngeheheh. My mom always said "Tak payahlah la tengok Spongebob yang kurang cerdik tu. Tengoklah cartoon lain", but then, kitorang adik beradik buatbuat tak dengar je. He's super cute mom, you gotta watch him in action! 

The thing is, Spongebob tu kan nampak je agak bodoh tapiiii dia punya friendship dengan Patrick memang terbaik lah! Patrick buat apa kat dia pon dia tak marah. Korang ada kawan macam tu? Saya ada. Muahaha.
 

As for Phineas and Ferb, watak yang saya paling suka of coursela Candace. Ekekeke. Kakak sulung yang cuba mengantoikan adikadik. Sungguh tak bermoral kakak itu. But sometimes I saw me when I watched her. Suka jeritjerit kat adikadik. So me lah! And uh uh, part yang "Mom!! Phineas and Ferb are bla bla bla..". Hahah. Itu memang terbaik. Memang saya lah tu. Tapi tu waktu zaman kecikkecik la, sekarang dah takde da jeritjerit mengadu kat mama. Dah ada kuasa veto, so kalau saya marah or nasihat (dengan jeritan) tapi adikadik buatbuat tak dengar jugak memang saje menempah bala la tu. Bila da sampai kepada kuasa tertinggi (mama babah) habislah dorang. So better kena marah ngan kakak daripada kena marah ngan mama babah. 

Oh afi, sila berhenti merepek. Its almost five! Usrah! But before that, watch this



Ok tu je, assalamualaikum

2 comments:

♥..Drop it..♥