December 07, 2010

Tahun Baru

Malammalam tahun baru and minggu final exam ni lah tetiba afi terjumpa journal lama yang afi tulis waktu sakit duludulu dan dengan tidak ada rasa bersalahnya I read from the first page to the last page. That's not the best thing to do I guess. Kesannya, emosi terganggu sebab banyak benda yang tak sepatutnya diingat dah berjaya afi ingat. Iskk. Sila cakap padan muka kat diri sendiri sape suruh ang menggatal pi baca buku comel itu.

But still, walaupun banyak benda yang afi tulis tu berkisar pasal bendabenda menyedihkan dan menstresskan jiwa, there're also things that I learn from myself back then. I was stronger than I am now. And that motivates me to keep on being strong so that I can live my life to the fullest. To the fullest tak bermaksud setiap malam pergi party or clubbing bagai but, do something better in my life. Hidup hanya sekali, jadi manfaatkanlah hidup ni sebaiknya. 

Orang kata, kalau kita kejar dunia, maka dunia jelah yang kita dapat. Tapi kalau kita kejar akhirat, kita akan dapat kedua duanya sekali, dunia dan akhirat. Indah kan?

So, apa azam tahun baru korang?

Azam tahun baru afi ialah:
STUDY FOR FINAL DENGAN BERJAYANYA TANPA MENGUPDATE BELOG.
Nini mouse

oh.


haha. Mustahil mustahil. Kerana beloglah saya masih celik. Kalau takde belog, dah lama agaknya saya shut off. 
Nini mouse

Ok tu je sesi bebel untuk malam ni, assalamualaikum 
dan Selamat Menyambut Maal Hijrah 

2 comments:

  1. setahun lagi.. kemudian setahun.. dan setahun.. ish3

    ReplyDelete
  2. setahun dan setahun dan setahun. jadilah bertahun tahun. isk

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥