December 01, 2010

The Thoughts on 1st Dec 2010

Felt like it was just yesterday I forced myself to believe that I'm no longer a teenager. Dah masuk alam young adult. Dah umo 20. But then, in about 31 days time I'll be turning 21. Wah. So tua la you afi. Mueheheheh.






I know being 21 is not easy. Banyak tanggungjawab. Dah kena daftar jadi pengundi. Dah dikira layak membuat keputusan terbesar dalam hidup dengan sendiri. And yang paling susah nak terima, dah kena bayar ubat ubatan dengan sendiri. Iskk. ING. I'll miss you so much.


So dear migraine, 
here's something that I want to remind you 
before we both get older next month.
Please don't come and see me monthly. 
Instead, try to come and see me annually. 
I know we'll miss each other but 
I don't think I want to spend some bucks for the shots to make you get away. Besides, the pills to make us apart also 
adalah sangat mencekik darah
So please, understand my position and try to not visit me that much yah?


...Apart from being older and lost the privilege of ING, tahun depan adalah sangat mencabar mental dan fizikal cos we'll be having our very first Professional Exam. Erkkkkkkkkkkk. Sumpah tachycardia bila dengar pasal pro exam. Takut wok. Penentu masa depan tu. :'(


What else agaknya perlu orang berumo 21 risau ye?

6 comments:

  1. dah lah dapur rumah ada 'org'.. dah 'tua'.. migrain lagi.. pergh.. apa lagi sakit yg kau ada?

    ReplyDelete
  2. sama lah! tahun depan dah 21 y/o! tidakkk! :D masak pun tak reti lagi ney.. heh! :p

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥