March 04, 2011

lelaki idaman kau.. luahan terus dari hati tanpa noktah.. kalau boleh tanpa ada istilah yg semua wanita selalu ungkap..

wow this is one tough question. kalau taknak jawab boleh? hehe.

Dia tak perlu ada specific features yang boleh buat aku tertarik kat dia cos if he loses that specific features in the future it seems like I have no reason to be with him anymore tapi of courselah I won't leave him in any means cos he is the 'someone' who knows how to move me in his very own ways. :p


Ok tu je, assalamualaikum

6 comments:

  1. semoga berbahgie ngan pilihan hati =)

    ReplyDelete
  2. kechik- eh mesti. akukan matang orgnye, keh3 :p

    ReplyDelete
  3. kay_are - er walaupun belum pasti ttg pilihan hati, tq. hehe

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥