January 04, 2018

Kulit yang dijahit

Kau ingat aku suka menjahit? Kalau aku suka sangat menjahit, baik aku jadi tukang jahit. Jahit baju, kain. At least baju kain tak jerit jerit aww adoi heheh. Bukan ape, aku ni jenis cepat kesian kat patient, so selalu macam eh tak sampai hati lah pastu bagi local banyak pastu bengkak. ciss. Lelaki sila shadap okey jangan nak buat buat tahu perasaan alat sulit kau terkoyak pastu kena jahit, kang aku koyakkan dan aku jahit betul betul kau rasakannnn, 😏

Pastu nak pesan,
Jangan ingat bila doktor yang jahit, kau selamat. Salah konsep pemikiran kau. Patutnya kau lagi konfiden kalau kakak kakak jururawat perbidanan yang dah keje berpuluh tahun tu jahit. Dorang ni banyak tips and tricks. Boleh jahit bagi sempit pastu suami sayang, boleh repair yang koyak buruk sampai nicely done so kemas I loike, dan sebagainya lebih selamat kalau aku berhenti disini, ini bukan blog 18SG.

Eh tapi aku kerja kat tempat rating 18PL bagai kot, acaner nak tapis tapis. Susahlah macam nii. Luls.

Still in love hate relationship with this shit.