January 27, 2017

Putera Kayangan

Dah setahun 5 bulan umur putera kayangan yang turun ke dunia penghibur ibu babah.

Dah makin besar dah banyak perangai, banyak emotion, kuat merajuk (mungkin sebab selalu kena tinggal).

Alhamdulillah senang sangat sangat nak jaga ZH ni. Tak banyak ragam. Asalkan perut dia kenyang, and layan dia time mandi elok elok maka tenanglah hari anda untuk hari itu.

Cuma yang jadi masalah sekarang ialah time nak hantar dia pergi school. Allah saje yang tahu remuknye hati ibu bila dia nangis mintak tolong. Bila cikgu hantar gambar pon, riak muka dia macam tak gembira. Huhu.

Takpe sayang. Bertabah sikit jelagi ea. Nanti Boleh duk celah tiyak ibu je. Sikit je lagi. Sikitttt je lagi 😂

- Posted using BlogPress from my iPhone