February 19, 2010

Story of the L♥ves ++ ♥ stories

Tengah usha-usha blog kawan-kawan,
afi terjumpa satu website 
Have a click, then you'll get some idea of what am I going to ramble about.

Hmm,
kisah cinta ni menarik jugak ek,
tapi kalau semua da macam sama,
lebih kurang,
kurang lebih,
bosan.
seriously if u take a peek of the short stories posted 
maybe you can say that I am deadly right..
agaknya all the people from various countries in this world experience the same love story
dari US sampai Vienna,
semuanya sama.
Typical.
Ordinary.
Biasa.
Tak luar biasa.
tak pelik atau ajaib 
oh maaf, saya teruja dengan perkataan tu.

But seriously cant you guys think of other storyline??
Afi sebagai pembaca da muak la dengan jalan cerita macam tu.
Cinta terhalang, then kahwin lari.
Other one yang selalu afi jumpa,
the partner have some kind of fatal disease.
Pastu mati, sad ending.
Yang lagi teruja, si kekasih bunuh diri sebab putus asa dengan hidup.
agak-agak apa moral of the story?
Bunuh diri bila kekasih matikah?
atau bunuh kekasih sebab lambat laun beliau mati jugak,
atau bunuh diri sendiri dan kekasih in the same time,
so that tak payah sedih-sedih buang air mata menangis teringat kat si dia?
Ergh. Typical..typical..typical..

susah betul nak jumpa cerita yang kena dengan taste afi lately,
kekadang I used to read the same story again and again
sampai da boleh hafal satu-satu perkataan setiap muka surat.
gaya budak tahfiz hafal quran
tapi quran tu takde pulak afi nak hafal.
haih.
insaf seminit



ok enough dengan merepek-repek for today,
I need to do the dishes.
mama da memanggil manggil anak kesayangan beliau.
Adios!







No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥