February 26, 2011

I like humans! :D


Seriously peeps, you guys need to watch this video! HAHA.
She's super cuteeee. 

Some friends share this video at facebook. thanks to them I get to know this 5 years old kid!!
The most adorable thing about her is, she knows japanese and english!! WOW. 

Nina dear, sis afi envies u SO much. Keep that in mind. 


Ok tu je, assalamualaikum

2 comments:

  1. baru je pagi tadi aku tgk vid ni.. haha.. dan2 malam ni kau post entri vid ni.. yeah vid2 macam ni yg buat aku rasa nak anak cepat2.. serius aku teringin nak anak.. kalau aku boleh amik anak angkat dah lama aku amik.. kena tgk yg dia pergi america jumpa nenek dgn datuk dia.. comel..





    p/s: pasal email kau tu.. esok aku emelkan.. ada 3-4 idea.. insyaAllah..

    ReplyDelete
  2. da tgk! comel sesangat! haha. klau nk ank kawen la cepat2, lol :p

    p/s: tq! :D

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥