March 07, 2011

Ini Cerita Repro

Duk browsing internet - mencoba menyiapkan sedikit kerja then I found this image


are you pregnant? find it in simple way!

Dulu waktu block repro, me and my housemates pegi kedai boleh tahan famous kat Cyber iaitu Roswell ntuk restore barang dapur. Kat kedai tu ada jual bendalah ni. Kaler pink. Comel. Dan disebabkan itu adalah block repro so minat terhadap bendalah tester hCG itu adalah lebih daripada biasa.

Dengan selambanya afi amek bendalah tu, belek belek plastik depan, baca instruction laymen kat kotak then gelak sorangsorang. Encik cashier ternganga dengan aksi itu, customer yang beli rokok terdiam sambil hulur duit tapi tak disambut encik cashier dan pakcik yang hantar stok air mineral pon tetiba stop kat depan pintu masuk dengan 1 kotak air mineral kat tangan beliau. Mereka terlopong. Kerik kerik kerik. *bunyi cengkerik* 

Reaksi dorang sangat kelakar hell lawak gila ok! Haha. Itu baru belek belek je bukannye betul betul beli. Agaknya kalau afi ter'beli' bendalah tu apa encik cashier tu nak buat ek? Refuse to sell it to me or what? Tapiiiii nak beli bendalah pregnancy test tu kena ada had umur ke?? Or kena tunjuk surat nikah? er.

Ok tu je, assalamualaikum

4 comments:

  1. really..?
    whoa!!
    klu sy ada kt situ pun..mcm..
    nganga..straight...

    ReplyDelete
  2. nasib baik tak belek2 condom ke.. cotraception pill ke.. kah3

    ReplyDelete
  3. mr fahmi- I know! Sy sgt overexcited cos dpt tgk in real life benda alah tu. haha. terlupa kejap realiti sbnrnya yg jasad sdg berada kat kedai, di khalayak ramai. :p

    ReplyDelete
  4. asip- woha! Itu adalah extreme!!

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥