January 08, 2011

aku memang gedik!

Woha. I'm home and gosh super duper happy! Happier than pegi ice skating iteww. Puhleassse, 'itew'? WTH. Pi masuk tadika balik. Eja itu pon tak reti ke afi woi? Wakaka.

Tadi waktu melangut dalam kereta segala macam jawapan soalan exam tetiba dengan sukarelanya mengeluarkan diri dari tempat persembunyian di antara celahan otak saya ini. Isk. Gedik mengada. Kenapa baru sekarang kau keluar? Pegila menyorok lagi!! Arghh. But on the bright side, at least I know that I KNOW what I am suppose to KNOW. So telan jela. 

And you see while I was in the car, I signed in YM and guess what, terdapat seorang hamba Allah bernama M5 yang telah mencuba mengadd and menegur saya disitu. *sila maafkan ayat keling ini*. Our conversation went smooth pada permulaannya cos he acted like someone I know and we talked about something interesting which was good because I usually did that to confirm  the person adding me is a real HUMAN before I added him to my YM list. 

But then he started to act weird *more to gross* and funny thing was this guy telah dengan sukahatinya memanggil saya gedik beribu kali hanya kerana saya mentaip smiley ":D". Oh seriously, typing :D indicates that you are gedik?? Then eyla, epu, abang asyraf, nini, mr fahmi, hamzi, chea, fadd, wawa, sara, hanis, lubna and all my YM contacts *banyak sangat malas nak taip* yang pernah chat dengan saya should really call me GEDIK BERJUTAJUTA LEMON KALI because I will always type :D while I was chatting with them. Tapi pernah ke dorang panggil saya gedik sebab bendalah :D?? TAK PERNAH.

Yang paling menyakitkan hati this guy whom I like to call MR G siap cakap "Saya taa sukew perempuan ketawe macam itew. Taa ayuu" Daa?? Ada saya kesah kamu suka perempuan jenis apa? And hello, sekarang sape yang gedik sebenarnya? Seriously. Kamu tak masuk tadika ke hape? Pleasee la. Get a life dude. Kalau perempuan saya fahamla kan nak taip taip bendalah macam tu tapi sila double check jantina kamu, lelaki kan? Tolongla jangan jadi jeli. Oh agak kasar disitu. Behave afi behave.

Yang paling menggelikan this person siap cakap pasal masalah dalaman dia. Tadi bukan main lagi kamu kutuk saya gedik la apelaa siap ajar cara cara mengkontrol ayu bagai pastu alih alih kamu cerita pulak pasal masalah dalaman kamu. At first I was like, ok fine. Maybe dia jadi 'gedik' disebabkan masalah dalaman dia but then, yang peliknya, bila saya cakap "baca la quran bebanyak" dia boleh pulak cakap, "dokter bunian tu cakap, kitew kena banyak rehat. Tak boleh fokus fokus nanti sakit makin melarat". Dokter bunian?? Kalau kamu nak dengar nasihat dokter bunian go to her la. Pergi YM dia sila jangan YM saya. Actually that kinda scary. Saya konfem dia Islam cos dia beriya cakap muslimah tak boleh gelak sewenang wenangnya kot kot la menarik perhatian lelaki waktu saya taip ":D" tapiii tupp tupp skarang cakap pasal dokter bunian pulak and uh uh yang tak boleh blahnye siap cakap dokter bunian pesan segala bagai waktu saya nasihatkan pasal baca Quran. Oh seriously, what the hell lagi sekali.

And perkara paling bodoh yang dia cakap dan berjaya buat saya rasa macam nak sepaaaak dia ialah "kiteww tawu umur kamu dah 22 tahun iniew, tapi kenapa kamu single lagi? Memilih aeek? hik hik" =.=" For your information encik G, my age this year is 21. NEVER GOING TO BE 22 unless its already 2012. Saya single ke saya double ke ada saya kacau hidup kamu? TAKDE kan?? Kan kan?? Jadi sila berambus. Right after I replied him "Eh silap info, aku dah kahwin" terus click add to ignore list. Padan muka kamu. Heee. Benci.

So what's the point of me writing this shit here?? To let you know MR G, in case you are someone I know but you pretend to be someone I don't know, ketahuilah saya paling amat sangatlah amat MELUAT dengan cara penyamaran kamu itu. Sekian terima kasih.
Rabbit 3

Ok tu je, assalamualaikum

16 comments:

  1. itulah.. lain kali buat stail aku.. tak suka delete.. tak suka delete.. senang.. kah3













    p/s: tengah menghasut lebih ramai untuk join kelab perangai "tak suka kita delete.. kita delete.." kah3

    ReplyDelete
  2. konfius dgn status jantina kamu.

    :o

    ReplyDelete
  3. asip- haha..itu da ekstrem tu, kena pilih2 jugak lol, :p

    ReplyDelete
  4. mr fahmi- mr G stands for mr gedik. :)

    ReplyDelete
  5. scary la makhluk perangai mcm tu
    .nasib baek awk ignore die..if not ntah ape lg nk dimerepek kan

    ReplyDelete
  6. erk,knapekah dgn lelaki itu sbnarnye?

    ReplyDelete
  7. feeyah- haha..tau xpe.. pening kite nk fahamkan pebenda yg dia tulis tu. asik iteww iteww je. haish. :p

    ReplyDelete
  8. aleen aiden- entah.. bermasalah. :)

    ReplyDelete
  9. dia nk test kk tue..mayb that guy someone yg kk knal,sal tue dia leh ckp benda2 alah tue dgn kk.so pasni ht2 yer dear...jgn krn dia ada drah tggi lak kk..heeeeeeeee.

    ReplyDelete
  10. ibu iman- hmm mybe. tp..xde maknenye darah tggi sbb dia, hoho~

    ReplyDelete
  11. Pergh... Aku harap mr. G tu bukan lelaki... Xnk ngaku dia kaum adam pun... itew sgt geliw... Hahaha.. =p

    ReplyDelete
  12. perlu memeriksa:)

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥