June 05, 2011

..Videoclip comel bulan ini.


Sumpah comel video klip ni. Mata dia tuh bulat je. ^^

Semalam call mama. She said that the whole big family was on the way to Redang. Hati sedih. Tapi nak buat camane. That is what we call sacrifice. Mungkin di masa akan datang Allah akan bagi aku seorang suami yang boleh bawak aku pegi mana mana aku nak. Wahaha. Eh, tak salah berangan kan? Lalalala.

And today, thanks to those triplet aku dah belajar tabiat baru. Lepak-ing. 3 jam pula tu. Now I know what is the true meaning of lepak-lepas-makan. Niceeeeeeeee. Boleh tengok muka high caffeine, boleh tengok muka orang kena palpitation. Lalalala. Haha. Ups, jangan terasa eh?

nota liver function test: KFC sri kembangan boleh jadi tempat yang menakutkan.

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥