December 03, 2011

..pengajaran hidup

Semalam sangatlah awesome sebab dapat keluar ngan kawan kawan yang awesome jugak. Thank you korang sebab melayan karenah aku yang agak sewel itu. Tulaa akibatnye bila dah stress sangat rasa cam 40% je otak ni yang functional. Kiri ngan kanan pon dah tak reti nak beza. Haishh.

Pelajaran pertama hari semalam: never have high expectation on people instead expect more and more and more from Him as He is the one who will stay with you no matter how screwed you are.

Pelajaran kedua hari semalam: kekadang terlebih 'common sense' pon susah sebab tertahu benda yang tak sepatutnya diketahui. So, kill the common sense, yearggghhhh.





Sila jangan tiru aksi tersebut. Kanak kanak adalah dilarang membaca post ini sekian.

- Posted using BlogPress from my iPad

4 comments:

♥..Drop it..♥