June 15, 2009

any babies around..??

1..2..3..4..5..6..

|| lambat lagi ||

xsabar menunggu anak sulung angkatku lahir!!!
cane rupa baby tuh t ek?
sure cute cam ibu dia kan? laalala~
mummy pia cakap, around december lahirlah anakku yg comel itu~
ngeee~ ibu xsabar nak tengok kamu!! huhu
maka cepat2lah membesar dengan sihat dan kuatnya dalam perut mummy pia yep,
huhuhu~ sangat seronok bila pikir pasal baby neh..
afi penah terbaca statement which stated that
baby adalah salah satu terapi yang sangat bagus

for those yang mengalami tekanan
[kerja mahupun study]

amazing kan? macam mana
makhluk Allah yang kecik tuh leh bantu
kurangkan tekanan..Subhanallah


Hmm,,cakap pasal baby neh
tingat pulak kt kwn afi yg sgt2 ske baby
jarang tau jumpa lelaki yg adore baby macam dia~
sgt suweett~
untung sangat sape yg jadi anak dia tuh. kan, kan kan?
kawan afi neh future doctor,
dia cakap dia nak amek specialist paediactric
so, I'll pray that his ambition to be a paediatrician will come true
this guy, dia belajar kat mesir,
jauhhh??..sangat jeles!!
kata orang kalau berkawan yang baik jadikan teladan
yang buruk jadikan sempadan
n with him,
afi rasa banyak sesangat teladan yang patut afi ikut
I like the way he sees the world,
sangat positif dan confident!~
hmm,
I wish I can be like him,
yeahhh!! sure I can~
chaiyok2 afi!!




This is cutie pie arash
mish baby arash soo muchhh!!
hmm.. time time busan neh

sonok gak kalau dpt men ngan baby,
peluk peluk baby,

kiss kiss baby,
main main ngan baby,

especially my lil cutie baby arash luqman~ huhu,

adik kakak tuh bila nk balik ek..??

akak rindu kamu!!
Cik Ja,
cepatla balikkk~
kakak mish arash~wuwuwuw
Ha, waktu neh baby arash baru je belajar bertatih,
asal nampak meja je,
dia terus berdiri
tapikan, arash neh penakut skit,
dia sangat takut ngan kuceng,
ehem ehem.

comel kan??






No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥