April 01, 2010

rumah oh rumah

waaa..sangatlaa lamanya tak hupdate belog ni..!!
actually banyak sangat benda yang nak ditulis,
tapi disebabkan dah terlalu banyak benda yang keluar kat otak sekarang,
I dont have any idea where to start. (=.=")

minggu ni afi cuti.
sejak balik las friday I don't think I have enough rest.
and benda yang paling tak best dalam dunia yang jadik waktu cuti ialah
babah pindah rumah without telling me about it!
balik balik je babah park kereta kat porch lain (yelaa kan sebab rumah pon da lain)
afi yang mamai waktu tuh memang langsung tak perasan,
alih alih bila terbangun tidur je,
muka memang macam cicak telan kapur.
Ingatkan da kena kidnap ke hape,
haih..
bila da pindah barulaa rasa sayang sangat kat rumah lama..
isk isk..
miss my room badly..
uwaa!
saya nak balik rumah!
okey actually da balik, but not at this rumah,
I want the other rumah!
babah. 
lets get the hell out of here!

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥