May 12, 2010

12 May 2010

Selepas beberapa jam berteleku bertapa tak buat apeape 
akhirnya I end up depan laptop ni.
Semalam kate nak study tapi tak study
tengok Hafiz Hashim punye pasal hilang mood study afi.
Haih.
Hafiz. Kenapa bagi Jepun menang???
Kepada warga Jepun cetak rompak sila jangan kembang OK?
uh uh dan hari ni, kononnya nak study tapi harapan tinggal harapan.
Mengadap Thomas Cup lagi.


Tanggal 12 May 2010 jam tettt saya pon tak pasti, 
afi berjaya create scene yang menarik 
Hari ni tanpa sebarang masalah kesihatan hatta batuk selsema mengadangada dipagi hari 
kami berlima dengan bangganya menuju je Street Mall for Gross Lab section dengan Mr Cadaver.
uuuhhhhh..
sangat bersemangat OK.


Sampai je kat sana bau formalin cucuk cucuk hidung
sangat kuat bau tu wat afi rasa mengantuk and menangis airmata palsu.
bila masuk lab je afi nampak sangat banyak formalin bertakung sana sini.
explain why bau tu merebak sampai keluar lab.
Aircond pulak malu malu kucing
ada tapi macam takde.


Waktu kat dalam lab tu siyes rasa macam nak muntah loya segala maca rasa.
bukan sebab keadaan menyayat hati Mr Cadaver tapi sebab benda alah cecair formalin tu.
Kat stesen kedua with Ms Sheera, 
sangat susah nak focus.
Afi duk pandang muka Ms tapi tak dengar and tak faham langsung apa yang Ms cakap.
hebat tak?
Tetibe kepala rasa weng weng telinga da ala ala pekak and mata da ala ala buta.
Sekali afi tersedar da ada kat bilik PBL.
misteri kan?
bila da bukak mata je chea terus cakap
"Kite jadi hero awak. Awak da wat scene Korea tadi"
adesss!!
saya sangat malu ok??


Kawan kawan cakap Prof Khin sangat concern
beliau datang jenguk siap arahkan itu ini ntuk tolong afi regain consciousness.
Oh sangat terharu.
Tak lupa juga kepada Feeyah yang sponsor makanan pagi saya
dan kepada Nina yang duk pujuk saya pergi hospital for further check up.
I'll go some other time ok dear?


bila keluar je dari bilik PBL semua orang tanya,
ko ok ke? 
ko kenapa?
sehat tak?
sakit ke?
dan
budak..budak.. makan la nasi.
yang ni sangat comel ayat tak boleh blah.
huahua
oh kawan kawan.
saya sangat terharu dengan perhatian anda.
terima kasih banyak banyak.
saya tak tau apa akan jadi kalau korang takde
dan yang paling penting,
kepada sesiapa yang menjadi tilam saya waktu saya jatuh gedebik tu,
terima kasih banyak banyak.
sangat selesa ok!
terima kasih, sayang korang lebih ♥ 

6 comments:

  1. bila malaysia nak kalah ni?haha.

    ReplyDelete
  2. hypotension and hypoglycaemic. diagnos sniri ni jgn men2..ngee=))

    ReplyDelete
  3. haha.. hypo?? ak ingtkn hyper.. best gle pky diagnos sniri ni.. ajor ak plak dr.afi.. ngeh3

    ReplyDelete
  4. boleh3..ko kena dating ngan ak 2 hari then ak ajar ko ek. hehe =))

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥