May 16, 2010

Eh?

Semalam afi mengalami gangguan emosi melampau. Melampau lampau. 
Dan dalam usaha ntuk menghillangkan tekanan emosi tuh, 
I did text some of my friends and my FAMILY. 
Now I know siapa kawan masa senang dan siapa kawan masa susah and also siapa kawan masa senang dan susah. 
Thanks to sarah dearie and epu cos mengurangkan kentensionan itu.  
I need to talk to my mama babah seriously I do. 
Tapi tak tau macam mana nak cakap ngan beliaubeliau. Haih..

Benci kat broadband. No wonder some of my friends panggil benda alah tu berukband. Haishhh. 
Tergendala segala kerja and yang paling penting aktiviti hujung minggu iaitu layan drama. 
Tapi bagus gak, at least I tried my utmost best to finish the SCTL’s.

Big thanks to my dear friend wawa sebab sudi tumpangkan afi kat rumah beliau for the whole weekend. 
I really appreciate that dear, yes yes yes I do!

Sekarang afi perasan afi mempunyai hobi baru iaitu menulis. 
I’ll write and write and write and write whenever I feel tensed. 
Kekadang fikiran melayang waktu taip something 
*and its happening now, yes , now*
I don’t like to read anymore. 
Kecuali baca entri while blogwalking and mengadap buku anat or physio or whatever yang boleh menimbulkan rasa tension dan menyebabkan afi menulis dan menulis. 
Its not really menulis, tapi menaip. Yeah, menaip.

Ok. I need to find a bee. Or a firefly. Butterfly? Maybe. Bye. 

2 comments:

  1. best kan menulis... dpt tulis apa je yg kita nak.. kan kan kan... :)

    ReplyDelete
  2. yes yes yes!! betol3~~ huhu

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥