May 27, 2010

Goodbye 19!

Whoaaa!!
After exam rasa cam terlepas satu beban kat bahu,
fail ke tak fail ke malas ai nak fikir. hohho.
teruk kan?
Actually dah lama duk tulis entri ni tapi tak pernah siap
sebuk menaip benda lain
dan akhirnya entri ini terbiar dalam draft sejak sekian lama
hoho. maaf ye entri?


Last two days, which was my birthday,
my beloved housemates prank afi kaw kaw punya!
sampai sekarang agak fobia nak tengok sliding door master bedroom.
kalau afi tau ada benda tergantung kat luar malam tuh,
sumpah afi takkan bukak mata.
huhu


Isnin malam, around pukul 11.50 tiba-tiba rumah kitorang blackout.
eh bukan sebab tak bayar bil ok,
tu semua kerja Fadd and Raihan,
waktu tu afi yang duk layan perasaan sorang sorang kat dalam bilik da menggelabah habis.
tindakan refleks lompat daripada katil and jerit jerit panggil wawa,
on the way pergi bilik wawa tuh afi da perasan something tergantung kat bahagian luar sliding door.
tapi afi diamkan je cos kononnya tak nak wawa takut,
skali wawa bagitau pasal benda alah putih tuh,
dan kitorang pon berpelukan and jeritjerit,
siyes takut sangat yang amat teramat.
menggegel seluruh badan,
kaki afi da bertukar jadi jeli,
da tak boleh stand straight.
after dorang nyanyi birthday song barulaa afi rasa cam jantung hati otak balik ke tempat asal.
adeh adeh.
korang memang ar kan??
pelakon terbaik adalah wawa.
boleh je kan dia berlakon takut and sort of jerit jerit samasama ngan afi
tapi yang sebenarnya benda dalam bungkusbungkus tuh teddy bear beliau.
tssk..

teddy bear bungkus

But overall,
korang memang best!
berjaya wat daku ingat pasal mati.
adehh
huhu
hope next year takde lagi prank macam tu.
well, kalau ada pon maybe afi da immune.
tak takut sangat da,
so korang takyah la wat ek?

hmm,
next birthday girl is raihan.
sape de plan prank yang best and kaw punye sila la cakap kat afi ye.
ok saya mahu pack barang!
adioss!

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥