May 27, 2010

..Her ♥

Saya bosan. mengantuk? adalah sikit sikit.
banyak lagi belum habis baca,
modul 10 and 11 da jerit jerit tu.
isskkk.
this is the time when I wish that I have 48 hours in a day.
hmm.


Alhamdulillah,
da 20 tahun 1 hari.
iskk.
terasa macam da tua.
da takde da zaman belasan tahun.
da masuk zaman puluhan.
sorry la mama babah,
anak kamu da tua.
tapi dont worry, kamu berdua mantain muda di hati saya.


hmm.
afi rindu kawan kawan afi yang dah takde.
Especially feeyah, hazim, boy, amir and amira.
Alhamdulillah again Allah still bagi afi peluang bernafas
Though sometimes rasa sesak, rasa susah tapi still,
I have the chance to live.
Dan itu adalah nikmat yang sangat berharga, sangat bernilai.
nyawa hanya satu,
hidup hanya sekali.
manfaatkan lah satu dan sekali itu, tssk.


Dear feeyah,
my bestest friend ever,
I miss u so much dear words can't tell,
I wish I could spend my birthday with U,
I wish I could do everything that I used to do with U,
those silly things which eventually strengthen our friendship,
I miss the time where we used to call each others "names" on our birthday,
belumba makan cupcakes sampai nak termuntah,
blew belon sampai pecah, 
*cos we both know that we both tak tahan ngan bunyi tu*
borakborak through phone sambil curicuri makan jajan,
skype or ym all day long,
U sang me happy birthday song yang cute dengan pakai topeng power rangers colour pink,
the videos u made, 
*most of the videos were about our dream korean or japanese guys*
and the best part was, the presents U bought me.
semuanya sangat best takde satu pon yang tak best.
God knows how much I miss those moments.
*Actually this is one of the reasons afi emo tak tentu pasal on the night before kawan-kawan prank afi dengan hantu poco*g tuh*
Al fatihah untuk kamu feeyah,
semoga kamu bahagia di sana. 
Tssskkk


*acap, sila jangan emo bila baca post ni ye. 
I envy U cos u spent more time with her..!! 
Huh what am I talking about she's ur wife.Haihssshshh!*


Oh cukupla sampai disini,
I need more strength to write a long post about my precious bff,
Ya Allah,
bless me with another feeyah boleh?

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥