June 10, 2011

..It feels weird.

Perasaan pelik. Rasa happy but in the meantime rasa sedih waktu tengok gambar cousins aku yang berdua itu. We were so close when we were little girls tapi sekarang, masing masing dah ada hidup sendiri. Hala tuju sendiri. Semalam kak D kahwin. Gambar dah upload sikit kat facebook. Nak keluar air mata aku yang mentengok ni. Belum lagi mak long. Huish. Susah kan jadi mak? Jadi sila hargai ibu anda.

Dan tadi jugak, sempat mengusha gambar kak S bertunang. Rasa macam ada rama rama dalam perut. Rasa macam nak jerit wah cantiknya kuat kuat and rasa cam nak cakap eee jelesnya. Motif? Heheh.

So moral of the story is, semua dah besar panjang. Dah ada tanggungjawab masing masing. I hope everything about us won't change. How I wish adults don't have to create such barrier ya know. The barrier when they already have their own family and they seems to depart off from the big family. I hate that. Apa aku merepek ni?


Ok tu je, assalamualaikum

14 comments:

  1. sila hargai ibu anda..suka statement itu ;)

    ReplyDelete
  2. suka lagu kat page fatin!

    qlah :)

    ReplyDelete
  3. nak kawen kena sedai untuk pikul tanggungjawab..hehehe..

    jeles gak..hehehe(^^!

    ReplyDelete
  4. Teringin nak tunang.
    Tapi takde yang sudi masuk meminang. :p

    ReplyDelete
  5. @Shazana Hanis

    hehe. cekgu sy slalu igtkan sy pasal tu ;)

    ReplyDelete
  6. @aqilah ilham

    yekeee? hehe. mehla dgr lagu kt sini slalu :)

    ReplyDelete
  7. @senyumSOYA

    betul3! tanggungjawab beraaaaaaat kot. huu :)

    ReplyDelete
  8. @Cik Jannah

    best? that's what the rumors say. haha

    ReplyDelete
  9. @nadia rosle

    insyaAllah bila smpai masanya tu, ada. jangan risau dear~ :)

    ReplyDelete
  10. Fatin bile lagi..? cepat2 lah..hoho :P

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum :)

    pjm celik, semua dh bsr. saya pun tak sdr saya dh besar. haha :D

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥