May 02, 2010

Jawapan Soalan

What did I do today?
Nothing. 
kununnya nak start study for final,
tapi asik tido je.
bangun, then makan. Then tido. Then jawab call, then tido lagi.
haih..
Bila la agaknya anak encik Azmi ni nak bertukar jadi rajin ye?
Babah cakap,
"Now you are a medical student please please please change. Jangan jadi malas."
Tapi.....
kata-kata itu ibarat masuk telinga kanan, melekat kat otak tapi tak diapplykan.
Ampun ye bah..


Musculo sayang..
u rindu I x??
tsk tsk..


Pagi tadi afi terima email dari seorang kawan.
That person asked me few questions about love.
One of the questions lebih kurang macam ni la


"Dear, I wonder how a guy falls in love with his bestfriend"


Hmm. soalan beliau membuatkan mata afi semakin mengantuk akibat kekurangan oksigen di otak yang bertungkus lumus berfikir. Kenapa ek??


Korang pernah terfikir tak jawapan kepada soalan tu?
hmm..


1. Bestfriend dia tuh opposite sex. Kalau same sex OMG sangat bermasalah. Even the same charges repel, apatah lagi manusia kan?
2. She knows him inside out
3. She's always there for him! kecuali waktu2 tertentu like tido, n toilet time
4. She understands him better than anyone else does
5. em em they spend lots of time together
6. Simple. because he loves her. There's no reason for love. 




Haih, afi neh sangat clueless pasal love love segala ok.
so *insertnamehere*,
what do you think?
did I just answer your question?

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥