May 28, 2010

nota hari ini & semalam.

Wheee
At last afi balik jugak minggu ni!
walaupun banyak kerja kena settle dalam masa 3 HARI 

tapi ada afi kesah?
kat rumah pon boleh wat kerja. kan kan kan?
dimana ada usaha disitu ada highway~

*ayat penyedap hati cos agak susah nak siapkan 
kerja kat rumah memandangkan terlalu banyak 
dugaan dan godaan*


After like 8 WEEKS bertapa kat cyber,
dapat jugak afi jumpa katil yang sempurna kat rumah
sesungguhnya RUMAHKU SYURGAKU.
wheee lagi skali.

Sampai je kat rumah everyone wish me happy birthday.
belated birthday.
rasa sangat sangat sangat terharu!
Hari ni mama masak nasik dagang.
Babah cakap nak wat majlis solat hajat.
oh I lebiu babah,
semakin tua semakin sayang.
tsskk.

Waktu dalam flight semalam,
makcik kat sebelah afi tanyatanya soalan,

makcik: Adik tinggal kat mana?

afi: err..dungun

makcik: Oooo..datang KL watpe?

afi: Oh saya belajar kat cyber

makcik: SEKOLAH apa? Seri puteri tu ye?

afi: err.. bukan bukan, kolej.

makcik: kolej? *dengan muka tak percaya sambil senyumsenyum* 
umur berapa?

afi: 19..eh, 20

makcik: oooo.. tengok IC boleh? 
*sambil gelakgelak and cuit dagu afi*

adess. tengok IC?
dear makcik,
terima kasih kerana akhirnya anda mempercayai saya 
tanpa mengintai IC yang buruk itu.
tssskk.

Soalan cepucemas mama
"apa azam umur 20?"

err..
sebelum mama tanya soalan tu 
afi tak pernah terfikir pun pasal azam umur 20.
bila umur 20 kena ada azam ye?
*kepada sesiapa nama azam sila jumpa saya sekarang!*

~Sayang mamababah lebih daripada sayang waktu umur 19
~Mantapkan ilmu agama. Kubur kata mari rumah kata pergi. tsskk
~Belajar betulbetul. Taknak mainmain dah.
~Buat semua SCTLs.
~Sayang kawankawan lebih daripada sayang waktu umur 19.

ahh banyak sangat malas nak taip.

dear epu,
good luck!
study molek.
ganbatte kudasai.

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥