May 30, 2010

Ragam babah

Babah diet da hilang kegendutan pada perut beliau.
Da tak cute da.
cholesterol level pon da turun dengan jayanya.
Oh saya bangga!!
wohoo.
bila ditanya apakah rahsia beliau,
babah cakap
"diet & exercise"
afi agak bimbang dengan perkataan "diet" tu.
babah makan pil kurus ke?
duludulu lecturers afi pernah cakap dalam ubat kurus ada cacingla
thyroxine la. whoaa.
side effects berjutajuta tu.
tapi ekceli diet babah bukan dengan ubat kurus.
tapi diet yang betul from nutritionist.
whoaa.
bertambah bangga dengan niat suci beliau.

kat rumah sekarang pon dah ada benda alah ni
stationary bicycle
tapi kat rumah kitorang kaler pink ok?

treadmill.
yang ni kaler merah.
nasib baik bukan pink kalau tak,
*entah tak tau nak cakap apa*.

like every morning babah bertapa kat atas one of those.
start the day with bersenam senam.
Not like some people I know who started the day with b**ak sambil baca buku,
haha. Upss.
apela tak baik tau bawak buku ilmiah masuk tandas.
tssk.ish.
ilmu takut nak masuk dalam kepala sebab bau shit busssuukk!
oh saya da start merepek.

babah,
sila teruskan usaha anda!
chaiyookkkkk!
lebiu

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥