June 27, 2010

I Love You Forever.

After what had happened yesterday, afi sedar yang selama ni, afi tak pernah percaya and terima the fact that she's gone. Gone forever. Walaupun mulut asik cakap and tangan asik tulis feeyah dah takde and address her with arwah feeyah tapi yang sebenarnya minda and fikiran afi tak terima and digest fakta tu.

Sepanjang kitorang kawan afi tak pernah cakap afi sayang feeyah. I'm not a kind of person yang suka express feelings melalui percakapan. now I realize that I'm truly a pain in ass. Tapi feeyah slalu cakap dia sayang afi, and slalu tulis words yang kekadang afi fikir dia patut bagi kat acap. That's the way she treasures me as her friend and that makes me love her so much.

Feeyah sangat suka tulis and buat scrapbooks she'll write every single thing that happen in her life. lagilagi benda yang dia sayang. siap tampal gambar banyakbanyak. Pernah skali, afi cuba nasib berani mati curicuri bukak scrapbook beliau, tapi malang tak berbau feeyah nampak and terjadila scene aku kejar kau kau kejar aku. and feeyah denda afi belikan dia coklat cadbury 2 hari. nasib baik 2 hari je kalau tak, pokai la saya. waktu tu sangat miskin duit belanja cukupcukup ntuk support duit makan waktu rehat je sebab da banyak habiskan duit beli dvd.

tapi semalam, acap tunjuk kat afi buku yang feeyah sayang macam dia sayang nyawa sendiri, agak teruja nak baca isi kandungan buku tu tapi once da baca, air mata yang gedik ni asik mengalir tak hentihenti I never know she appreciates me that much.. semua benda yang dia tulis pasal afi wat afi rasa bersalah sebab afi tak pernah cakap yang afi sayang feeyah. I just hope that she understands my "alien language", and my "alien words" which means that I love her so much "human language" cant tell.

Feeyah also wrote this in that book,
"I am looking forward to see his her boyfriend, in next decade maybe,
 I'll make sure he wont break her heart or I break his face, god that's just lame. I'll ask him to propose her in most romantic proposal so that she will be the happiest bride in the world, or at least in Malaysia"

Feeyah, U make me the happiest person for writing this. I love u so much dear, FOREVER.





No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥