June 30, 2010

oh so random

Tibatiba saya jadi rajin nak menghapdet belog dengan menulis banyakanyak entri in one go.
syabas ntuk diri sendiri,
wey afi, sila study.

Tadi waktu tengah browsing websites pasal motivasi diri,
afi dapat something yang macam best,
satu website tuh dia tulis,
kalau anda sedih,
sila jangan mengaku bahawa anda sedih.
kalau anda depressed sila jangan mengaku anda depressed.
hmm.
macam mana tu?
kalau happy macam mana? sila jangan mengaku saya happy?
haha..
ok fine.
I got it,
hope semua orang faham.
I know u guys are brilliant,
kan kan kan?

hmm.
Komen.
doctors are human being.
doktor pon boleh wat salah.
they aint God.
kamu pon bukan tuhan.
so sila la maafkan sesama manusia,
sedangkan Nabi Muhammad pon maafkan umatnya,
apatah lagi kamu yang jauh sekali bezanya dengan Rasul yang maksum lagi suci tu.
huh.
know urself ok, dude.

Mama cakap barang kat rumah da banyak yang dipack masuk kotak.
haih.
please pray for my babah kawankawan.
saya taknak babah kena tukar tempat kerja.
saya suka duk terengganu.
walaupun terengganu tak maju, tak membangun 
saya tak kesah.
tapi..
if in case babah kena tukar kerja kat Jepun ke Seoul ke bes jugak.
wahaha.
macam Uncle Soji dulu kan?
hm.
macam mustahil je.
aaaaaaaaaaaaaaaaa (jerit alaala enchanted punya heroin)
saya nak duk terengganu.
specifically,
KEMAMAN.
hukhuk.

saya rindu arasy.



2 comments:

  1. ngaa.tukar ke mana?aa.rindu nak mandi pantai rantau abang lagi.ombak kuat.suka.

    ReplyDelete
  2. kan kan kan? bes kan? issskk.. xtau lg kn tuka kt mana~

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥