June 17, 2010

perasaan jam 3.15 am

Sekarang afi sedang dalam usaha 
mencari and mengumpul semua episode cite 
Sad Love Song/ Sad Sonata.
sesape de DVD cite tu sila jual kat afi ye?
huahuahua.
duludulu waktu form 4 slalu masuk bilik tv 
sematamata sebab nak tengok cite ni.
ini semua feeyah punya pasal.
pengaruh rakan sebaya.

ok dahdah takmau elaborate pasal pengaruh rakan sebaya.
after sampai rumah dah takboleh tido 
cos dah tido dalam kereta all the way from KT to dungun.
so untuk tidak membuang masa afi pon sambung tengok episode 15.
and now here I am.
ingin meluahkan rasa emo.

*1,2,3 start*

apela perempuan tu!!
nama je heroin tough la sikit!
boleh tak dia tengok je si hero terchenta tu kena belasah?
apekah???
dahla tu everytime si hero kena pukul dia jeritjerit je.
pastu merontaronta.
orang jahat takguna pegang dia ngan satu tangan je kot,
cuba si heroin tu gigit tangan dia ke, pijak kaki dia ke,
heels tinggi guna la weh.
sekali pijak boleh tembus kaki.
at least show some efforts tolong si hero.
dia tu datang jauhjauh sebab nak selamatkan kau tau tak??
ishla.
lembik la perempuan tu!
yang paling afi geram,
waktu si jahat takguna dah tak pegang 
tak halang tak sentuh si heroin ni pon,
means that dia da bebas begerak,
dia boleh tengok and jerit je waktu 
si jahat takguna ni tikam si hero ngan botol kaca,
cuba kalau dia pukul si jahat takguna ngan tong besar kat sebelah dia tu,
siyes pengsan dua hari.
then after si hero da kena tikam
si heroin ni nangisnagis
ape kau ingat airmata tu boleh rawat sakit dia ke??
hish.
geram betol!
..............
.......
....
ok dah cukup.
apaapa pon saya taksuka pengarah cerita ni.
diala penyebab segalagalanya!

Seriously if I were her,
I'll do whatever it takes to help my precious one,
I'll do whatever it takes to lessen the burden,
and I'll do whatever it takes so that dia tak kena
belasah separuh mati macam tu!!

*knock knock*
sila jangan berangan and emo lebihlebih wahai afi.
takde orang sanggup kena belasah sebab nak selamatkan kau,
and takde orang berminat nak culik kau pon at the first place.
 ok bye!





1 comment:

  1. nama pun cerita.kadang benda tak logic pun boleh jadi.

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥