June 18, 2010

random

"sweetheart U'll know when U know"
hmm.
I need more elaboration from U bah,

we will be moving out from our house by the end of august.
insyaAllah raya kat kemaman.
best ke?

adikadik: "kakak!! bestnya raya nt kita balik kampung!!"

kesian kan adikadik ai?
when I come to think about it,
macam malas pulak nak pindahpindah rumah,
seksa woo.
banyak barang nak kena angkut,
penat kot.

tapi,
bila difikirkan keseronokan disebaliknya,
saya rasa cam nak jerit kuatkuat
YAHOOOOO!!!!!

15 june is Syafiqah's birthday.
haritu buat pertama kalinya 
afi keluar dengan adikadik.
Abam drive,
and kitorang hangout kat beberapa kedai before balik rumah
semua orang beli hadiah ntuk syafiqah.
even kak pia pon datang and bagi hadiah kat budak tu,
jeles ai.
huahuahua.

waktu kat aneka,
afi rasa cam afi tenampak kawan sekolah rendah,
but I'm not really sure betul ke dia.
lagipun kalau tak silap budak tu ada kembar.
so I donno nak panggil nama yang mana satu.
karang tesilap orang buat malu je.
plus waktu tu dia tengah sebuk so 
I dont think talking to her on that time is a good idea.
Ape ape pon,
I hope she remembers me,
and if in case we meet again in the future,
I have the opportunity to talk to her.

er.
random.

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥