June 13, 2010

saya benci DIA!!!

Saya sedang bosan.

Takboleh layan TV sebab babah and abam tengah layan DIA.
afi kacau mama,
mama tak layan afi
 mama sibuk teman babah layan DIA.

Afi kacau bangcik
bangcik asyik dengan PSII,
main game DIA.

Afi usha angah,
beliau terjerit tension tak boleh tengok movie kat channel fevret,
dia pon macam afi,
tak suka DIA.

Afi jenguk syafiqah,
si budak kecik yang belagak macam reporter 
bercitacita nak ganti karam singh waliya 
(betulke macamni eja nama dia? ah lantakla)
 sibuk tulis essay tajuk "KENAPA semua orang suka DIA?"

Afi kacau abang asyraf,
abang asyraf pon sibuk tengok DIA.
suka renung tenung DIA.

DIA memang dah melampau!
saya kekurangan perhatian
semuanya kerana DIA!!

Kenapa semua orang suka sangat kat DIA??
kenapa kenapa kenapa?
I need reasons!!

Sesungguhnya saya benci BOLA. 
ergh.

4 comments:

  1. Waaaa.... Tau xpe... Aku xleh nak tgok crite lain dsebabkan bola sebijik tu... Haih~ (T_T)

    ReplyDelete
  2. kan kan kan?? boikot bola!!!

    ReplyDelete
  3. haha.. ak da agk daa.. ni mesti psl bola.. kekeke

    ReplyDelete
  4. tima, ko ske bola kan?? ak nk boikot ko jgkla mcmni. haha..

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥