June 21, 2010

Selamat Hari Babah.


Tetiba terfikir cemane afi boleh terpanggil babah dengan panggilan BABAH.

Actually duludulu abah is the nick for my dad
tapi after peristiwa tersebut,
afi nekad memanggil beliau, babah.
peristiwa apa?
biarlah rahsia.

Waktu kecikkecik zaman bayi,
I'm his one and only sweetheart.
Tapi lepas abam lahir,
terpaksala afi merebut kasih sayang yang terpaksa dibahagibahagi.
tapi saya bahagia sebab dapat adik
yang bila da besar suka MEMBULI.
Walaupun dah dapat anak lakilaki,
babah tetap cool.
Babah selalu assists mama pilih baju raya afi
and most of the time taste babah sangat kena ngan taste afi.
Bila kawankawan cakap
"eh baju ko cantikla"
dengan bangganya saya berkata
"ini babah aku yang beli"

I'm the eldest
Tapi nama je anak sulung,
babah punya treatment pergh mantap macam pakej anak bongsu.
Maaf ye dik, babah sayang kakak dah 20 tahun.
Babah sayang adik 8 tahun beberapa hari.
Do the math I deserve that. 
muahaha.

Rindu ayat babah 
"How's my angel today"
Sekarang babah da jarang tanya macam tu.
Mungkin babah malu sebab anak beliau da umo 12 tahun.
Opps no, 20 tahun.

Kalau afi sakit babah paling susah hati.
Mama pon susah hati jugak tapi mama lagi cool daripada babah.
Babah suka menggelabah, ^_^
tapi gelabah babah cute.

Every night kat rumah,
babah sure mesti konfem check kitorang before tido.
Make sure angels beliau tido awal dan seterusnya cukup tido
kalau tido lambat sebab tengok cite korea babah rampas laptop.
kalau tido lambat sebab tengok tv babah unplug tv.
kalau tido lambat sebab main game babah join skali.
cute kan babah ai?

I thank you Allah for blessing me with a super cool super cute babah.
Selamat Hari Babah dear babah,
I pray U will have a blissful life surrounded by people u love
and I Love U forever, forever, forever.








1 comment:

♥..Drop it..♥