June 05, 2010

sila pergi.

After maghrib chea keluar.
I thought Hawa was in her room.
But it turned out she was not there.
So I am ALL ALONE, TANPA DISEDARI.
nasib baik tak sedar,
kalau afi tau rasanya da lepak kat NZ 
tak pon kat playground belakang rumah tu.

hmm,
at first tedengar bunyi iron.
gaya macam orang nak iron baju,
I thought it was Hawa.
sebab dia je satusatunya insan yang afi fikir ada kat rumah
afi jerit tanya Hawa nak keluar ke,
tapi 'dia' diam je.
tssk.
saya tak dapat bayangkan kalau 'dia' reply.
mau pengsan 2 hari 2 malam oi.
tak sanggup!
greydustemoticon

Then dengar macam pintu bilik terkuak.
krekkrekkrek.
sekali lagi afi jerit
"Hawa nak keluar ke? nak ikut!"
tapi 'dia' diam jugak.
after couple of minutes dengar bunyi washing machine.
waktu ni da start rasa seram sejuk.
beranikan diri turun bawah.
half way je afi tengok takde orang pon.
bilik hawa pon gelap!
ok so she was not there!!!
rupanya selama ni aku sorangsorang je kat rumah.
tssk.

ontheway masuk bilik,
mata ni tenampak master bedroom punya pintu terbukak.
fikiran duk ingatakan benda alah tergantung kat luar sliding tu.
tssk.
masuk bilik da jadi macam frozen food.
kaku nak gerak kiri kanan pon takut.
nak kelip2 mata pon tak sanggup.
nasib baik afi pakai telekung,
rasa secure. tssk

nasib baik lagi sekali Allah bukak hijab pendengaran je.
kalau Dia bukak hijab penglihatan,
errr..Nauzubillah!!!!!





5 comments:

♥..Drop it..♥