July 26, 2010

Sunyi vs Bosan

Kesian adik.
Kambing yang kejam da makan pokok laici beliau.
Beliau menangis tengok pokok laici tuh terkulai layu.
Sedih afi tengok adik nangisnangis.
Tapi dalam masa yang sama afi tergelak sampai sesak nafas.
Muka beliau sangat seperti seorang ibu 
menangisi pemergian anak kesayangan.
Tak sangka syafiqah sangat pandai beremosi. Oh!

and beyond my expectation Abam called.
Bila dengar je suara beliau, afi naik hantu.
Aaaaa.
Terus teringat kat PSP yang da tak 'berguna'.
Ini semua salah dia!
Gedik pegi tukar segala software version baru 
advance sesangat lah kononnya alihalih
takde game zaman skarang yang compatible ngan version tuh
kalau nak men game kena pakai CD yang ori punye.
CD ori sangat mahal okay boleh simpan duit beli buku for at least 2 blocks. aaaa.
Akak tu cakap kalau nak tukar balik software kena bayar RM500.
Huh macam tu baik beli PSP baru. 
Aigoo. Eeee rasa cam nak picitpicit je muka abam. aaaaa. geramgeramgeram!
whitekittenemoticon

Hmm malam ni ada 'grand opening' surau Haji Abdullah and Family.
Tak sabarnya nak solat dalam surau tu uuhh!
Walaupun kecik and not that comfy, tapi surau tu adalah hasil titik peluh pakcikpakcik afi.
Babah and some of my uncles kumpul duit to make their dream Surau Family come true.

Bosan ah,
syafiqah da tegolek tido kat ruang TV.
Mama lak tido kat bilik.
Sunyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Ade sesape nak kuar??
Jom! Jom! Jom!
pinkycatemoticon


No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥