July 31, 2010

Tips Memikat Lelaki

Tips memikat lelaki dari Pucca Love

1. Show him your best moves

2. Make a splashy entrance

3. Share a meal

Oh saya sangat tak faham kenapa kena wat splashy entrance.
And uhh share a meal? Haha.
Sangat kelakar ok.

I notice Syafiqah asik tesenyum senyum kambing 
everytime dia tengok iklan tuh.
I sense something fishy.
Buatnya dia ikut tips Pucca tuh memang naye ar. 
Hui adik, Pucca tu katun takde maruah takpela.
Jangan nak ikut katun xde akai pulak ye.
Hadoii.
Rosakrosak.
cuba teka sape yang lukis benda alah ni.
huahuahua

Bila la agaknya demam ni nak hilang eh?
boleh kurus aii kalau demam lamalama.
Penah tak anda makan something,
tapi tak dapat rasa ke'umpphh'an makanan tuh?
seksa tak? seksa kan? kan? kan? kan?
(sila cakap seksa if not, I'll make sure you'll SUFFER)
Baki cuti tinggal lagi seminggu,
list makanan yang PERLU dimakan sangat banyak yang belum checked.
kalau demam ni tak hilang besok,
I think I will go back to Cyber dengan hati yang lara.
Ma, boleh tak kita skip je segala pantang larang tuh?
I can't take it anymore..
just feed me with that fooooddd.
pelishhh!!!

notadadah: Try minum ais right after anda minum ubat batuk. 
Sangat bess ok. Please try this at home.

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥