July 02, 2010

wheee.

Eee tak sabarnya.
tak sabar tak sabar.
ok afi, sila bersabar.
aaaa tak sabar tak sabar.
cepat la maghrib, cepatla maghrib.

Dear U,
tengokla u berjaya wat I separuh mati macam orang gila bayang.
U tau tak I rindu kat U?
moody berbulan bulan sebab tak dapat dating dengan U.
Inila padahnya u selalu manjakan I,
duludulu every weekend kita selalu dating sampai pukul sepuluh malam.
sampai da gelap baru u hantar I balik rumah, 
walaupun u selalu wat I seram sejuk,
tapi I tak kesah,
I sukee sangat.
U ingat tak kita pernah kena marah ngan pakcik guard 
sebab dating sampai lewat malam.
Then u pujuk I,
u cakap "balikla, next week kita jumpa lagi"
Thats what I like most about u.
U tau je macam mana nak pujuk I kan?

Sejak akhir akhir ni,
sejak u kurang sehat and I busy,
kita jumpa je.
bertentang mata and thats it.
U tau tak I terseksa tau..terseksa..!
kadang kadang I terbayang bayang muka u,
terbayang bayang ke'cute'an wajah u,
hati I sakit tau tak..
sakit sangat.
waktu u sakit,
u tak bagi I jaga u,
u tak bagi I jumpa u,
even I jalan dekat dengan u pon u tak bagi.
sedih sangat.

Hmm. Ok I taknak emo.
I taknak rosakkan mood I malam ni.
heee.
seriously I sangat tak sabar nak berenang kat dalam badan U ngan fadd and chea malam ni.
Wait for me ek!!

blueks. tak sangka aku boleh tulis entri segedik ni.
tapi untukmu kolam renang,
I sanggup!! I sanggup!!

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥