August 02, 2010

Desperate

Definitely bukan Desperate Housewives.
.......................................................................
Saya sangat desperate untuk kembali sihat isk isk uhuk uhuk. Kamu, kamu dan kamu yang sihat, silalah bersyukur dengan nikmat itu. Esok Isnin. Means that I have less than a week to keep on trying to be NORMAL. Afi dapat agak sesape yang baca ni akan cakap "selama ni penah ke kamu normal wahai afi?"
GOTCHA! uuh yesss I can read minds. Sila berhatihati.
furrballpandaemoticon

This morning while I was waiting for my turn to hop in the doctor's room,  a patient was rushed in by some of her colleagues and they claimed that she had severe headache before she passed out. Then kawan si patient neh cakap kat pembantu doktor "Kawan saya ni mabuk".Agak pelik disitu. Soon after kawan akak tuh cakap ngan mama barulaa afi faham. Ekceli akak tuh makan ubat yang tak diprescribekan dari doktor. I don't have any idea mana dia dapat ubat tuh, but the doctor said that she has no absolute reason to take that kind of drug. And to make things worse, ubat tuh telah men'abnormal'kan kenormalan sistem badan beliau. Kesian kan? 



Konfem nyamuk terkonfius bila nengok Iman pakai baju ni


Muahaha. Aksi photographer yang membuatkan Iman men'strike' pose itu sangat DICURIGAI.



*Aww tergoda ai* 



Aaa tolong geget budak ini untuk saya!


Dia: Eh anak kau ae kat belog tu? Comelnye. Sampai hati kau kawen tak jemput aku pon eh. Nasib baik aku jumpa facebook kau, boleh tengok gambar anak kau ni ha. (Pangggg) Sila tampar diri sendiri. Kenyataan di atas adalah direjek sama sekali kecuali part COMEL. Well well well, he's my cousin of cos la dia COMEL. (Tiada nada riak disitu)




No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥