August 27, 2010

Down.

Since this morning rasa tak sedap hati je memanjang.
Huurr. Rimas la. Dup dap dup dap dup dap. Semua benda tak kena.
Tidur pon tak kena, wat keja pon tak kena, study pon tak masuk, call mama pon tak tau nak cakap apa.
Aaaaaaaaa. 

After mengecheck orangorang tedekat and I know they are safe and sound rasa sedikit tenang and boleh senyum. So,  pasang niat ntuk tengok movie.
Amek hard disc and guess what, 
tetibe keluar message 'sila format disk sebelum menggunakannya' 
tarik cucuk tarik cucuk usb tapi still, message yang sama keluar.
Apekene ngan hard disc aku ni??? PMS ke???

Now I know punca ketidaksedapan hati tu.
Aaaaaaa. Jerit duaplohpat harakat.
sangat tension ok! segala benda penting ada kat dalam tu. 
Erghhh.

Agakagak segala files boleh diretrieve tak?

3 comments:

♥..Drop it..♥