Skip to main content

Fikiran jam 2248

Saya bosan.
Study?
Common man, tonight is friday night takkan bukak buku kot.
But seriously.
Sangat bosan.
Bosan bosan dan bosan.
Paham tak bosan tu apa?
Faham? Bagus.

Tak sabar hari esok.
Agakagak kat rumah anak yatim tu ada baby umur setaun dua taun tak?
Da lama afi tak dukung budak kecik. Rindu.
Syafiqah yang besar gabak tu da umur 8 taun memang tak logik didukung.
Lagi pulak ketinggian  beliau da mencapai siku saya so bayangkanla macam mana nak dukung budak panjang macam dia. 

And yeah kesimpulannya minggu ni saya tak balik rumah.
Mama cakap better join program. Bulanbulan puasa ni elok pegi bermuhasabah diri kat tempattempat macam tu so that saya belajar bersyukur.
Time kasih mama kerana memahami. Saya tau mama saya sporting.
whee.

Tadi siang afi da buat pilihan terbaik for co-curriculum.
Tetibe teringat balik reaksi pertama babah bila afi cakap,

afi: "Bah, Young Mercy, Wataniah or CURE?"
babah: "Wataniah?? NO."

Ah sudah kujangka jawapan itu akan terpacul dari mulut beliau.
Tapi anak beliau suka menge'tease' bapaknya.

afi: "Ala bah, wataniah de elaun RM800++ sebulan. Banyak tuuuu"
babah: "Materialistik"

Ok. No further argument. Hamba menjunjung perintah yang mulia tuanku babah.
And so, saya pilih CURE.
sebabnya? Nama CURE macam best je. Young Mercy pon best jugak tapi, Young Mercy lebih banyak pasal humanitarian work. As for CURE, penaung lebih suka mengexposed kan kami dengan all sort of medical trainings and bila da pegi training betambahtambah senangla keje kitorang nak menolong orang especially for emergency cases and yang paling penting kitorang still boleh participate in humanitarian punya activities.
One more thing, BLS will try to cooperate with CURE and harapharap everything will be going on smoothly as Abg Waqi had planned so that we need not to mess with more paperworks later on.

Next week will be the third week of Respiratory Block.
Cepatnya masa berlalu (skema mode)
Tak lama lagi bulan 12 pastu tup tup 2011.
Wahh. Tak sanggup menghadapi pertambahan umur + pertambahan tanggungjawab.
Agaknya sebab tu la Nanny Fine cakap " Age is not just a number for women thats why I had been a 20 year old woman TWICE".
Ajaib? Haha. Memang ajaib.



notajantung: Tachycardia (jantung berdegup melebihi tahap degupan normal) menanti saat semua orang balik meninggalkan saya sorangsorang kat sini. Amacam? Berani tak ai?

Comments

  1. Uuu... beraninya tinggal sorang... (nada sinis)... XD

    ReplyDelete
  2. Uuu... beraninya tinggal sorang... (nada sinis)... XD

    ReplyDelete
  3. Afi..hawa bleh imagine cara babah afi respon! haha!!

    ReplyDelete

Post a Comment

♥..Share it..♥

Popular posts from this blog

Using Instagram for your Online Business

Well that's a good start! Since I started my online business, well being a dropshipper is a real deal too, (though it sounds like you are basically running others business but who cares? I got some profit as well and the golden experience from it before having my own line of products,) I started to get serious with my instagram account, and I have few of it actually. My real life page and the business page.   If you are an instagram user, you will get the idea why people start selling using instagram. It is basically a place where people look for cool pictures, and everyone loves pictures, added with some empowering captions and hashtags that are helpful to search for certain categories that you are interested in. it is a great place to introduce your product. And I did exactly that, selling my products through instagram, and became an instagram addict.  But it is actually so hard to get true followers except for those who follows you back after you followed he

Al Fatihah MH17

Few months ago we were praying for MH370 and personally I am still praying that we will get some solid, valid and logical news about MH370. And now, my tear and condolences goes to the family of MH17 passengers and cabin crews. Allahurabbi. What is it with Malaysia nowadays? I am honestly freaking out. Sigh.  MH370 tragedy really hit me. Though I have no one to shed my tears for, I have no relatives (nauzubillah) no friends or no acquaintance at all on that plane, but my heart breaks every time I read the news about it. Allahu Allah. And when I went to KLIA few times during that disaster, I broke down when I saw few family members who were still there waiting for any news and hoping for their love one to come back. It was heartbreaking.  Recent catastrophe of  MH17 is really shocking. There were  video footage  of the scene and I could see dead bodies everywhere. They say no one survive the disaster but lets hope, lets just hope and pray that that is not true. Lets pray that a

Jadi Dropship? Tak Rindu Jadi Doktor Ke?

Alhamdulillah bila dapat soalan macam ni, acik tak rasa sendu ataupun menyesal atau segala yang berkaitan dengan perasaan negatif tersebut, malah dengan bangganya acik akan cakap, RINDU!  rindu nak buat C-Section,  rindu adrenaline rush lari lari sampai semput/ jatuh tergolek,  rindu nak dengar suara babies crying out loud lepas dah lepas keluar dari perut ibu,  rindu staffs yang baik baik tu,  Tapi walaupun rindu tak semestinya acik mahukan itu semua dalam hidup ni dah. That was just one pit stop, serve as memory and considered as best experience in life. Alhamdulillah I am liking my new routine, which I live by heart now. Banyak benda acik boleh belajar, banyak benda acik boleh bagi tumpuan, terlalu banyak benda acik mampu resume lepas kerja. I am born to be a doctor, and I will be one, but that does not mean I can only be a doctor. I am also something elses I want to be. And by choosing this path, Alhamdulillah I can be all that I want to be, tamak kan? hihi. But