August 14, 2010

Mengantuk.

Kerana drama Heaven's Tree yang sangat menyayat hati menyiat perasaan,
afi tidur lambat malam tadi. Itupun sebab tertidur depan laptop.
Kalau takde 'ter' tu alamatnye satu hari tak tidur sematamata sebab layankan drama tu. Hehe.
terbangun and tengok jam da masuk waktu.
Tak sempat sahuuuuuur.
Allah.
Semalam bukak pose ngan mashed potato + ayam seketul + beger.
Terfikir fikir aktiviti apa yang perlu dibuat so that afi terlupa akan perut yang bakal menyanyinyanyi.
Hasil fikiran maka terjadila scene tidur yg sangaaaattt lama.
Terbangun skejap pukul 10 lebihlebih pastu tengok laptop n sambung Heaven's Tree sket,
then tiduuur lagi. 
Haih. Langsung tak produktif.

Then after asar mata ni stil berat tapi afi nekad tak nak layan si mata gedik.
kalau ikutkan mata tidur 24 jam pon belum tentu cukup.
Haih. Mata sape la ni.
and so, masuk dapur masakmasak then bukak pose then makan then ngantuk lagi.
Haissy.
Macam mana nak terawih ni?

2 comments:

  1. nampaknye, ms. afi kita masih lagi susah mahu tidur ya..
    wah, cukup ke, dgn sekadar kentang penyek,beger n ayam sbg juadah berbuka..??

    ReplyDelete
  2. hehe, skg da xssh sgt da..:)
    Menu tu mmg xckp ar. sbb tu tdo lama2 sbb nk reserved energy. :p

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥