August 03, 2010

Nafsu.

BVLGARI perfume buat saya meleleh.
Arghh!
Harga Sogo after sale : RM399 (50ml)
Harga Cosway : RM215 (50ml)
Retail Worth : RM630 (50ml)

Kenapa Cosway?? Kenapa?? Kenapa??
Da lama ai usha perfume tu cos bau dia sama ngan perfume yang babah beli kat Paris, aaaaaaaa.

Afi yang baik
Jangan beli. mahal gile. You better spent that money to buy something yang lagi berguna daripada perfume yang TAK GUNA. Lagipun kau perempuan, tak boleh pakai perfume kat tempat umum. Setakat pakai kat rumah before tidur baik kau beli yang 20 hengget tu je. Plus Poney de grand sale. Sila fikirkan pasal baju raya untuk cousins kau dan anak-anak angkat. Lupakan BVLGARI. LUPAKAN.

Afi yang lupa diri
Eh murah gila! Lifetime opportunity ni. Kau kan da lama mengidam perfume tu. Beli jelaa. Lagipun da lama kau tak treat diri sendiri. Kalau pasal cousins ngan anak angkat kau tu, parents diorang kan ada. Biarla parents dorang belikan baju raya tu. BVLGARI babe, BVLGARI!

aaaaa. Susah ar jadi pompuan. Saya berharap dengan menulis entri ini BVLGARI akan lenyap dari hidup saya selamalamanya. TOLONG PERGI!! 

girlemoticon

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥