August 07, 2010

Oh so Random

So today pepagi lagi babah da hantar afi balik rumah memandangkan semalam afi agak kurang sehat and babah tak puas hati selagi suhu badan tak turun. Bangun je pepagi terus bantai mandi air palingg sejukk (sebenarnya lupa nak on suis heater, kehkeh). Herrr..sejuuuuk tapi berbaloi cos demam terus hilang bila disemukakan dengan air yang sejuknya macam ais. 


Hipotesis: Jika suhu badan adalah normal, maka selera pon bertukar menjadi normal.


Menu breakfast dimana saya makan dengan banyaknya
1. Mee goreng
2. Yogurt low fat 
3. Cereals 
4. Telur bungkus
5. Pelbagai jenis roti, afi sniri pon xtau nama semua roti yang afi makan tu. 
6. Chicken sausage + baked bean with tomato sauce + baked potato + baked mushroom


Kesimpulan: Hipotesis diterima.


Kenyang yang amat. Makanan kat atas tu berjaya wat babah senang hati menghantar saya balik rumah sewa pada hari ini. Yeay!


And so I wish to make my second year better than previous year, 
dengan itu saya berikrar


1. No more procrastinating
2. SCTL's adalah wajib 
3. No more last minute punya study
4. Berdisiplin tentang waktu tidur.
5. Kurangkan makan cos makan dengan kadar yang banyak membuatkan otak kita malas berfikir.




Dan akhirnya,


TAK SABARNYA NAK PUASAAAAA!!




Ahlan Wassahlan Ya Ramadhan..!




Ramadan is Here!!, by Asma Sadia


One night I heard a knock on my door;
Who can it be,I wasn't quite sure.
I open the door and am filled with glee;
The visitor ahead is no stranger to me.



I welcome the guest with utmost delight;
For I know it has come to give me respite.
An air of happiness fills the space;
My home now seems, a better place!



Have you any clue who this visitor could be?
Yes!its Ramadhan,the month of mercy.
The pious and righteous can't await its arrival;
Others seem to greet it, with waves of denial.



For Allah(SWT) we fast from dawn to dusk;
For Him our breath is the fragrance of musk.
The muslims who pray and fast with zest;
Are aware of the rewards of this month manifest.



Throughout this month we weep and repent;
Now is the time to strongly lament.
And those who shun this sacred month;
on the Day of Reckoning will face the brunt.



In the last ten nights,hides the Night of Decree;
Allah(SWT) then awaits for his slaves to plea.
The angels descend with Gabriel(AS) in the lead;
To check on the steadfast and record every deed.



A feeling of grief now fills my heart;
As the month of Ramadhan will soon depart.
So lets make a start and worship Him alone;
Now that the worth of this month is known.

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥