August 28, 2010

Paderi murtad.


Huh. Terserlah kebodohan beliau. Sangatlah bodoh, sebodoh bodohnya. Inila sebenarnya katakata dari orang yang takut and kecut ngan kekuatan agama islam. Semua fakta yang dia cakap budak kecik pon tau cemana nak sangkal. Ntah hapehape ntah. 

Malaikat takut anjing? Haish. Agak ngeng disitu ye. Tak tau nak cakap apa ah budak ni memang kesian. Allah da tutup pintu hati beliau. Semoga Allah beri hidayah kat semua orang so that dorang tak pecaya kat katakata paderi tu.

Nah, sila tengok ini. Jawapan kepada kebodohan si paderi murtad asal dari johor. Kalaula ai de email dia, I da anta video ni. 

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥