August 04, 2010

Perasaan hari Rabu

Wah hari ni Rabu.
Ahad daftar.
Maknanya Sabtu da kena balik cyber.
dongguemoticon
STRESS.

Next Monday kelas da start.
And no more first year and adikadik paling muda 
tapi da jadi second year and ada junior.
dongguemoticon
STRESS.

Harihari bangun awal and harihari tido lambat
harihari kena study and every week exam.
dongguemoticon
STRESS.

Harihari kejar bas.
Harihari berpeluhpeluh.
dongguemoticon
STRESS.

Harihari makan banyakbanyak.
Harihari timbang berat.
dongguemoticon
STRESS.

Tampar pipi kanan, tampar pipi kiri.
Oh saya adalah seorang pelajar perubatan yang bahagia 
hope second year will bring more happiness than stressfulness.
Amin.
dongguemoticon

Hari ni first time afi pegang balik steering after seminggu ponteng kelas. Hehe.
Tibetibe je rasa cam terketarketar and takut yang amat bila nampak kereta kat belakang and kat sebelah.
Agaknya afi still takleh lupa pasal haritu.
Lesen belum dapat pon da tau langgarlanggar orang.
Harapharap la budak tu kena repeat JPJ test. Kalau tak afi tak tau la sape lagi jadi mangsa langgar.
Sukati je takutkan newbies macam tu. Whatthenyah. Haishh.

Tett:
Ash, sorry sangatt.
Aku high yang amaattt semalam cos aku telan 13ml cough syrup (sepatutnya 10ml je) and 1 tablet nasal congestion pill. I remember you were talking about pink and something to do with baju raya for you and ur husband. Seriously my intention was to type a guy. But I did a silly mistake and typed a gay. I never meant it that way. It was a misunderstanding and when I tried to explain it to you, all the messages were pending. Ash, siyesly ampunn. Forgive me will you??


No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥