August 01, 2010

Yip Yip Hooray

Sangat penat sangat tak larat sangat letih sangat semuanya
(eh tetibe teringat kat lagu, sayang sayang Allah....sayang semuanya)
err tapi mata yang gedik ni still tak boleh tutup.
Asal baring je batuk, 
asal batuk je bangun,
asal bangun je telan fisherman
asal telan fisherman je lega,
asal lega je baring,
asal baring je batuk
............................
dan berlakulah kitaran seperti kitaran metamorphosis si ramarama. (eh tetibe teringat zaman muda remaja doludolu, belajar sains dengan Cikgu Zariah kat lab depan kantin. Betul ke lokasi tu?)

Oh belog, something is bugging me and I really don't want to brag about it,
what should I do? er..... Ok I'll brag about it. Itula gunanya belog kan kan? da jahit baju cantikcantik kenala la guna dengan sebaiknya. Ohhoo.

Tetibe da out of idea. Pebenda afi nak tulis tadi eh?
Lately my memory is getting worse. Kekadang benda yang jadi seminggu lepas pon afi da lupa. Lupa bukan lupa yang lupa tapi lupa as in betulbetul LUPA. faham tak? Amnesia kah aku? Haih. Kekadang Syafiqah gelakkan afi sebab lupa pasal something yang agak penting. And funny thing is, she remembers every single thing and it's embarrassing you know to have your lil sister to remind you of something that you should really never forget. 
milkbottleemoticon

My BP is so damn low. But the doctor said there's nothing to be worried about. Just need to fix my diet and em, fix my diet. Ohh yessss BMI reading shows that I'm UNDERWEIGHT. Ohmaigod. Miracle happens eh? Waktu tengok weight scale tadi rasa cam hypnotized kejap. Biar betul. Sangat tak pecaya okey. Yip yip hooray!! 
milkbottleemoticon


I was thinking maybe that scene was one of my daydreaming punya scene tapi after tersepak pintu bilik mama (HELL SAKIT yang AMAT!!) then I believe my eyes and yip yip hooray lagi skali, it was totally not a dream. 
Wohooo. Mungkin sebab da beberapa minggu takde selera and da beberapa minggu asik makan bubur ayam, bubur ikan, bubur daging, bubur bla...bla..bla.. huahua. Tiada sumber lemak disitu. That's why la berat badan turun macam kapal terbang terhempas. Oh sangat teringin nak makan ice cream oh oh oh dan oh!! 

Got new pictures of Iman. Aaaa tak sabarnya nak jumpa budak kecik tuh, tapii dengan label 'Penternak Virus Berjaya' (KEEP THE DISTANCE!) itu adalah agak mustahil. He's so fragile and I think I should be at least 10m away from him. Aaaaa.


Addition: Sunyi + bosan + letih + mengantuk = rindu adikadik. Iskk



No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥