September 16, 2010

Dia kawan saya.

Kepala weng weng. Misi tidur awal adalah berjaya dan saya mimpi feeyah. Mimpi feeyah adalah best tapi terbangun waktu mimpi best adalah sangat tak bestt. Saya harap jiran atas yang bising tu takleh tidur malam ni. Aaaa. Isk. Bila sebut pasal feeyah je semorang tau sape beliau. Kepada sesiapa yang taktau, feeyah adalah kawan saya. Satu satunya kawan yang faham saya sefaham fahamnya. Faham tak? Tak? Abaikan. Hmm. Saya rindu beliau. SANGAT.

Cerita sedih malam ni buat saya asyik terbayangkan feeyah. Wuuuu. Sampai termimpimimpi. Feeyah, this alien needs you. Wuuuu. Kalau dulu bila saya rindu beliau, saya boleh tengok gambar beliau and some of the stuffs that she gave me tapi sekarang semua da lenyap. Hard disk yang gedik dah hilangkan semua. Semua!! Aaaaa. Tulaa afi, procrastinate lagi. PADAN MUKA. Dari laptop rumah transfer masuk laptop abam. Then transfer masuk hard disk. Konon nak wat backup kat laptop sendiri tapi sampai sekarang pon tak buat lagi. Menyesal takde guna. PADAN MUKA lagi sekali. Isskk. Emosi.

Ohye, kawan sekelas yang bernama feeyah, terima kasih diatas cadangan anda. Heheh. So now, saya rasa macam nak tulis pasal feeyah pulak. I mean feeyah yang nyata bukan feeyah yang ilusi. Eh, ilusi? whatever people call it lah. Feeyah, saya mintak maaf ek kalau kamu tak suka saya panggil kamu feeyah. Tapi.. takkk kiraaa saya nak panggil kamu feeyah jugak!!! huuuu. The moment I learnt that her name was fakhriyah (betulke eje macam ni?) dengan rasa tak bersalahnye saya terus memanggil beliau feeyah. Heheh. Sesungguhnya rindu saya terubat bila sebut feeyah feeyah dan feeyah. Haih. 

Ya Allah, bless me with another feeyah boleh? Boleh lah. Pleaseeeeeeee. Pleaseeeeeeee. Pleaseeeeeeee. Isk.

Ok tu je, bai

2 comments:

  1. dear,,my tears burst when i read ur post..thanks for touching myheart n making me cry ^_^

    p/s:u can call me whatever u wish, i'm ok with that..

    but can i use falah as my username?^_^

    sarangheyo~~~^^

    ReplyDelete
  2. as long as I can keep calling u feeyah anything is ok with me.. :D

    saranghaeyo juge~~ ^_^

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥