Skip to main content

Dia kawan saya.

Kepala weng weng. Misi tidur awal adalah berjaya dan saya mimpi feeyah. Mimpi feeyah adalah best tapi terbangun waktu mimpi best adalah sangat tak bestt. Saya harap jiran atas yang bising tu takleh tidur malam ni. Aaaa. Isk. Bila sebut pasal feeyah je semorang tau sape beliau. Kepada sesiapa yang taktau, feeyah adalah kawan saya. Satu satunya kawan yang faham saya sefaham fahamnya. Faham tak? Tak? Abaikan. Hmm. Saya rindu beliau. SANGAT.

Cerita sedih malam ni buat saya asyik terbayangkan feeyah. Wuuuu. Sampai termimpimimpi. Feeyah, this alien needs you. Wuuuu. Kalau dulu bila saya rindu beliau, saya boleh tengok gambar beliau and some of the stuffs that she gave me tapi sekarang semua da lenyap. Hard disk yang gedik dah hilangkan semua. Semua!! Aaaaa. Tulaa afi, procrastinate lagi. PADAN MUKA. Dari laptop rumah transfer masuk laptop abam. Then transfer masuk hard disk. Konon nak wat backup kat laptop sendiri tapi sampai sekarang pon tak buat lagi. Menyesal takde guna. PADAN MUKA lagi sekali. Isskk. Emosi.

Ohye, kawan sekelas yang bernama feeyah, terima kasih diatas cadangan anda. Heheh. So now, saya rasa macam nak tulis pasal feeyah pulak. I mean feeyah yang nyata bukan feeyah yang ilusi. Eh, ilusi? whatever people call it lah. Feeyah, saya mintak maaf ek kalau kamu tak suka saya panggil kamu feeyah. Tapi.. takkk kiraaa saya nak panggil kamu feeyah jugak!!! huuuu. The moment I learnt that her name was fakhriyah (betulke eje macam ni?) dengan rasa tak bersalahnye saya terus memanggil beliau feeyah. Heheh. Sesungguhnya rindu saya terubat bila sebut feeyah feeyah dan feeyah. Haih. 

Ya Allah, bless me with another feeyah boleh? Boleh lah. Pleaseeeeeeee. Pleaseeeeeeee. Pleaseeeeeeee. Isk.

Ok tu je, bai

Comments

  1. dear,,my tears burst when i read ur post..thanks for touching myheart n making me cry ^_^

    p/s:u can call me whatever u wish, i'm ok with that..

    but can i use falah as my username?^_^

    sarangheyo~~~^^

    ReplyDelete
  2. as long as I can keep calling u feeyah anything is ok with me.. :D

    saranghaeyo juge~~ ^_^

    ReplyDelete

Post a Comment

♥..Share it..♥

Popular posts from this blog

Using Instagram for your Online Business

Well that's a good start! Since I started my online business, well being a dropshipper is a real deal too, (though it sounds like you are basically running others business but who cares? I got some profit as well and the golden experience from it before having my own line of products,) I started to get serious with my instagram account, and I have few of it actually. My real life page and the business page.   If you are an instagram user, you will get the idea why people start selling using instagram. It is basically a place where people look for cool pictures, and everyone loves pictures, added with some empowering captions and hashtags that are helpful to search for certain categories that you are interested in. it is a great place to introduce your product. And I did exactly that, selling my products through instagram, and became an instagram addict.  But it is actually so hard to get true followers except for those who follows you back after you followed he

Al Fatihah MH17

Few months ago we were praying for MH370 and personally I am still praying that we will get some solid, valid and logical news about MH370. And now, my tear and condolences goes to the family of MH17 passengers and cabin crews. Allahurabbi. What is it with Malaysia nowadays? I am honestly freaking out. Sigh.  MH370 tragedy really hit me. Though I have no one to shed my tears for, I have no relatives (nauzubillah) no friends or no acquaintance at all on that plane, but my heart breaks every time I read the news about it. Allahu Allah. And when I went to KLIA few times during that disaster, I broke down when I saw few family members who were still there waiting for any news and hoping for their love one to come back. It was heartbreaking.  Recent catastrophe of  MH17 is really shocking. There were  video footage  of the scene and I could see dead bodies everywhere. They say no one survive the disaster but lets hope, lets just hope and pray that that is not true. Lets pray that a

Jadi Dropship? Tak Rindu Jadi Doktor Ke?

Alhamdulillah bila dapat soalan macam ni, acik tak rasa sendu ataupun menyesal atau segala yang berkaitan dengan perasaan negatif tersebut, malah dengan bangganya acik akan cakap, RINDU!  rindu nak buat C-Section,  rindu adrenaline rush lari lari sampai semput/ jatuh tergolek,  rindu nak dengar suara babies crying out loud lepas dah lepas keluar dari perut ibu,  rindu staffs yang baik baik tu,  Tapi walaupun rindu tak semestinya acik mahukan itu semua dalam hidup ni dah. That was just one pit stop, serve as memory and considered as best experience in life. Alhamdulillah I am liking my new routine, which I live by heart now. Banyak benda acik boleh belajar, banyak benda acik boleh bagi tumpuan, terlalu banyak benda acik mampu resume lepas kerja. I am born to be a doctor, and I will be one, but that does not mean I can only be a doctor. I am also something elses I want to be. And by choosing this path, Alhamdulillah I can be all that I want to be, tamak kan? hihi. But