September 23, 2010

Faham?

Ni waktu kat kedai. Fresh tu.


Ini pon sama. Nampak tak yang bebungkus kat belakang tu? Memang sah sah kedai punya. hikhik.


Ha. Ni rupa beliau bila dah sampai kat rumah. Dah tak cantik sangat dah.
Sila jangan tertipu dengan kehebatan cik penulis mengedit gamba.
Wekekeke. Kalau tak edit, bunga tu nampak cam mati segan hidup tak mahu.
SERIOUS.


dan ini. Dah nazak dah. Edit edit pon still nampak buruk.

So apa kesimpulannya kawan kawan? Kesimpulannya, ye. Bunga memang cantik. Wangi. Sedap mata memandang. Tapi, disebalik kecantikan tu, sila tengok batang dia yang berduri. Sakit woo bila terpegang. Berdarah. Tak percaya? Sila lah pegang sekarang. Tapi kalau kulit anda tebal dari manusia biasa tu lain cerita la. Saya cakap pasal manusia normal. Heheh. 

Mama cakap, bunga ni macam manusia. Kalau kita rajin cakap cakap dengan dorang, dorang hidup lama. Hidup lama maknanya tak layu dengan cepat. Faham tak? Tak pecaya jugak? Sila la buat eksperimen. Saya tak pernah try. So jika anda berjaya buat eksperimen tu sila share ngan saya resultnye ye?




Ok tu je, bai

8 comments:

  1. mendalam maksud entry ni. Ditujukan pada sesiape ke?

    ReplyDelete
  2. dah. tapi layu jugak. Tak sampai seminggu pon.

    ReplyDelete
  3. Ko pakai antibiotik lak... Try la mefenamic acid ke... =p

    ReplyDelete
  4. antibiotic pulak. baik ak cucuk botox terus. muda jelita bunga tu nt~ heheh :p

    ReplyDelete
  5. Botox mahal... ponstan murah sikit... Aku pun bleh bagi... =p

    ReplyDelete
  6. haha..layu ada kn mengena ngn inflammation ke? :p

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥