September 28, 2010

GIT dan lempang.

And so, harini kitorang semua belajar 
........................................................
..............................................
...............................
...................
..........
....
taraaa!  GIT (gastrointestinal tract) System.

Jumaat ni adalah exam lagi. Issk. Sabar lah wahai diri. 
After exam saya mahu tengok movie sampai lebam,
makan sampai buncit berkali kali ganda
and jalan jalan sampai pitam.
Muehehehehh.

p/s: Sesungguhnya kaki umat Islam yang ambil wudhu' 5 kali sehari adalah lebih suci dari muka umat Islam yang tak solat semata mata sebab MEKAP. Hmm. Cik, kalau da amek wudhu' tak yah bazir duit beli mekap segala, insyaAllah muka anda berseri seri secara semulajadi. Betul tak kawan kawan?? Sila cakap betul or else saya lempangg!!

Ok tu je, bai

2 comments:

♥..Drop it..♥