September 12, 2010

Recap of Raya

**1st Day **
Pepagi pegi rumah tok and tokki, and also tok wok. Kat rumah tok and tokki agak meriah. Pendek kata semorang balik cos kitorang solat raya sesama and takbir raya sesama. That was the only moment that I can count as 'bestest moment of raya' for this year. Yang lain semua, macam harihari biasa. We did things like we used to do when we were together. So from the bright side, it's good cos we didnt do stuffs like that only on raya. As for tok wok, pity her. Semorang beraya kat rumah mertua and while we were there, only abang kani yang jet lag tido kat sofa. Heheh. So after makan apa apa yang patut, off to home sweet home then pegi rumah tok nik lagi. Lepak lepak makan rendang and laughed over some movies. Sweet. Dan malamnya every single person yang ada kat rumah tok tokki datang umah kitorang. Makan soto, nasi daging and watched ongbak 3. Sangat ganas tak sesuai ntuk budak bawah umur. Tapi si kecik arash sangatlah khusyuk nonton siap ternganga. Oh that kid really knows how to make himself so adorable. Silap ah tak snap gambar. huhu. And yeah, forgot to mention, before we headed back home lepas pegi umah tok wok, kitorang pegi rumah sedara babah and that's how we got those infection I think. Infection? whatever people call it lah.


**2nd day**
Which is today. (but when I published this post its going to be yesterday..and its going to be the day when I need to go back to cyber while everyone is having fun on that island!! aaargggh!! breath in breath out. *this is a good training for your future career afi. Be positive* =) ) Ok. And today we all stayed at home because of DIARRHEA. and everyone of us kena makan bubur. wajib. kata babah. But I sneaked in the kitchen and ate piles of biscuits and fruits and cupcakes and cakes. Lepas tu terus tidur sebab penat masuk keluar toilet. I was stressed out with the handphone thingy and to my suprise that person apologized. Its good because its still raya so why not forgive and forget? heheh. bajet baik dalam hati tuhan saja yang tau. But hey, saya ikhlas maafkan kamu. its okayyy. Things happen kan. We cannot stop the sun to rise. *takde kaitan*


**3rd raya**
which was like 9 minutes ago. Watching shaun the sheep. Sangatlah boring. Persuade syafiqah to give me the remote tapi dia sorokkan benda alah tu kat tempat yang sangat censored my hands cant reach. Argh. Didnt pack up any single thing. Dan yes, baju belum basuh. Saya jeles dengan kamu wahai sepupu sepupu. Jeles, jeles, jeles!!! Just now angah insists to watch Pisau Cukur. Gedik punya cerita lah. Cerita yang saya dah janji takkan tengok lagi. Then to my suprise syafiqah asked me something 


adik: kakak, pisau cukur tu bukan pisau cukur, pisau cukur kan?
saya: bukan.
adik: em, pisau cukur tu yang suka 'korek' harta orang tu kan?
saya: sort of.
adik: nice. 


nice?? haha. Please dont be one. Pleaseeeeee, NO.


Ok bai

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥