September 03, 2010

Saya.

And so, final da lepas. Ntah cemana la result respi tu.
OSPE sangatsangat menyayat hati. Pixelated pics plus sitting yang sangat tak menarik, saya nampak kepalakepala manusia instead of slides from projector. Wuwuwuwuwu.
Kawan, doakan saya  lulus ye? hehe.

Mood raya takut takut untuk menonjolkan diri,
kenapa? Penangan warning Dr Hamidah.
Saya rasa saya akan bergelumang dengan buku di hari raya maupun malam raya maupun pagi raya maupun hari raya kedua dan seterusnya.
Tapi tu saya rasa jelaa.
Rasa yang bukan saya rasa kita taktau lagi cemana. Pening? Hakhak.

Sukee. Jumpa mama babah.
Mulamula jumpa macam orang becinta yang dah setaun tak jumpa. 
Cemana tu? ngehngehngeh. Diam je. Babah tanya satu, saya jawab setengah.
Mama tanya satu, saya jawab suku. Entah kenapa rasa macam nak nangis je.
Agaknya sebab telampau happy dapat balik rumah. Ntah hapehape.

Dan harini, saya ponteng kelas. Heheh. Sorry ye CURE, saya da tak sabar jumpa mama babah. Kamu lambat, semestinya saya belarilarian kepada mama babah saya. Hmm. Usha mengusha kasut kat alamanda. Berjaya membeli kasut ntuk angah and bangcik. Penat amat. Dan akhirnya saya tak sempat beli kasut untuk diri sendiri. Eh sila jangan salah faham, itu bukan pengorbanan seorang kakak terhadap dua orang adik, tapi kerana kasut yang saya suka semua da out of size. Wuaaa. Satu kasut tu, saya suka sangatsangat. Menepati citarasa saya sekarang, tapi malangnya saiz empat takde. Wuwuwuwuwu. At first saya nekad beli saiz lima, tapi bila fikir balik, longgar dan tak selesa lupakan saja. Wuuu. Siyes saya sangat suka kasut tu. FRUST.



Sekarang, saya sedang bermalas malasan kerana kenyang. Mama da menyumbatkan saya ngan beberapa pinggan nasi daging (sangat wow ok) and beberapa ketul ayam. Kenyang yang amat. Huu. Tenkiu mama. Lebiu mama. 

ps: idislikeu--> saya dah tau siapa kamu. kamu berhak marah saya. kalau kamu mau, datanglah rumah babah saya waktu raya and pukul saya. kalau itu dapat hilangkan rasa marah kamu. saya rindu kamu yang dulu. 

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥