September 23, 2010

Tak tau nak tulis tajuk apa.

Saya paling takut dengan silent treatment. Saya lagi suka kalau orang marah saya cakap "hoi aku marah kau". Gituu. Barulah rasa bersalah tu macam hilang bila da kena tengking tengking bagai. Tapi kalau orang marah yang bila kita cakap "Uit" dia reply "hmm" memang buat saya cuak lah. Tolonglah sesiapa yang marah saya, jangan buat silent treatment cenggitu. Derita tau tak?



Ekceli takde orang marah saya pon. Yeke? Hua hua. Saya marah orang ada la. Atau lebih kepada marah kat diri sendiri. Kenapa marah kat diri sendiri? Sebab slalu slow lambat pick up pastu mula la kena kaji balik rentetan peristiwa segala bagai. Then after da kaji kaji barula mulut ni gatal je nak cakap "oooooo" Ha. Korang pernah rasa? Tak pernah? bagus. Sebab saya tau korang tak slow macam saya. Sebab tu tak pernah kan kan kan? 

Haish. Afi, bila la kamu nak jadi laju sket ye? Eh eh tetibe teringat kat dorayaki. Doraemon, nak sebijik boleh?

Ok tu je, bai

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥